fbpx

Ангел кожному приніс дарунки на 2019 рік. Оберіть зірку та отримайте свій

Цей сніжний ангел прилетів до нас на землю, щоб піднести свій подарунок кожному на цій землі, повідомляє Moimozg.

Він розсипав дари по всьому світу. Опускаючись на землю, вони перетворилися в різнокольорові мерехтливі зірки

І звичайно ж, один з цих дарів призначається саме вам.

Погляньте на чарівні зірки-дари і виберіть одну з них. Дізнайтеся, який дар приніс вам ангел. Яке майбутнє вас чекає в 2019 році?

Читайте також: Виберіть голуба та дізнайтесь, яке передбачення він вам приніс

Отже, зробіть вибір

1. Дар Цілеспрямованості

Рік принесе багато змін. Можливо нове місце роботи або просування по кар’єрних сходинках. Вам слід діяти хоч і обережно, але дуже рішуче. Ви повністю візьмете своє життя під контроль і ніщо не завадить здійсненню ваших планів і цілей.

2. Дар Гармонії

Ви перестанете нарешті постійно кудись бігти і звалювати на себе купу роботи. Але тим не менш, ви всюди будете встигати, а ваша продуктивність зросте в рази. Ви навчитеся знаходити щастя навіть у дрібницях. Ви забудете про смуток, але, тим не менш, як і раніше будете чуйні до ближніх

3. Дар Геніальності

Ви буквально переосмислите багато моментів зі свого життя. Вас заполонять геніальні ідеї. Ви зможете круто змінити своє життя в кращу сторону. Непогано б обзавестись друзями і однодумцями. Вони допоможуть втілити ваші ідеї в життя. Ваша геніальність принесе вам визнання, гроші і можливо навіть прославить вас.

4. Дар Легкості

Ви нарешті позбудетеся вантажу минулих років і сповна скуштуєте життя на смак. Любов і приємні події увійдуть у ваше життя. Але ви повинні бути готові до дії. Не бійтеся нічого, всі справи завершаться в вашу користь. Друзі допоможуть вам реалізувати всі ваші плани. Вже з початку року ви будете літати на крилах любові.

5. Дар Успіху

Вам вже давно пора вибиратися зі свого затишного «болота». Вам вдасться досягнути багатьох вершин. Головне почати рухатись. Не лякайтеся, на початку шляху ви стикнетеся з опором, але вже незабаром перешкоди зникнуть з вашого шляху. Вас супроводжуватиме успіх у всіх сферах життя. Гарний час для реалізації своєї мрії.

Читайте також: На яких тварин схожі представниці різних знаків Зодіаку

6. Дар Чистоти

Хоч зараз ви і виснажені, але з початку року ви поступово почнете позбуватися неприємностей і боргів. На це очищення піде приблизно місяць-два. Паралельно ви почнете нове і дивовижне життя. Вас чекають чарівні події. Довіртеся своїй долі -вона приведе вас до довгоочікуваного щастя і гармонії.

7. Дар Дії

Рік подарує вам масу можливостей. Ви відчуєте прилив сил і енергії. Ви поринете у вир подій. Ви будете захоплені чимось новим і цікавим. Ви не зможете довгий час всидіти на місці. Ви позбудетеся від рутини. Ваша рішучість допоможе вам досягти бажаного. В кінці року ви зможете усвідомити, як багато хорошого сталося у вашому житті.

You cannot copy content of this page