fbpx

Арестович каже, що ЗСУ вже за 20 кілометрів від Херсона

Арестович заявив у розмові з російських правозахисником Марком Фейгіним 8 червня, що ЗСУ вже підійшли на відстань за 20 км до Херсона. Тож жодного референдуму окупанти провести не зможуть.

Тим часом Росія намагається створити ілюзію про боєздатність своєї армії і про те, що “операція” відбувається повільно, але всі задачі виконаємо”.

“Є реальна картинка, а вони створюють віртуальну бульбашку, в якій російська армія дієздатна. І нехай зі втратами і труднощами, але все одно послідовно “повертає” території.

Цей наратив йшов у них чітко в заявах осіб: “Так, війна з труднощами. Ми шкодуємо мирне населення. “Операція” йде повільно, тому що ми такі добрі. Але ми всі свої задачі виконаємо своєчасно”. Ось це головне, що вони хочуть показати, – що опір марний, і “ми все одно всі свої задачі виконаємо”, – розповів радник голови ОП.

“У мене запитання. Ви, гаврики кремлівські, який референдум, якщо українські Збройні сили за 20 кілометрів від Херсона майже? Це створення віртуальної реальності. А як же інакше пояснювати, що гуркіт боїв уже в Херсоні чутно якби по наближенню? Який референдум, вибачте, в цих умовах? Це ж іще нічого не під’їхало, немає ніякої західної допомоги”, – зауважив Арестович.

Фото: скрін з відео.

06/09/2022

You cannot copy content of this page