fbpx

Арестович про зятя Путіна Зеленського: А якщо сина захочуть назвати на честь діда?

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв’ю ютуб-каналу Politeka Online прокоментував стосунки молодшої доньки президента РФ Володимира Путіна Катерини Тихонової із російським артистом балету Ігорем Зеленським. ЗМІ називають його новим чоловіком Тихонової, з яким вона перебуває у цивільному шлюбі.

«Нещодавно вийшло розслідування про доньку Путіна і з’ясувалося, що її цивільний чоловік і батько її дитини мають прізвище Зеленський. Це артист. Як ви думаєте, це має бути великий біль для батька? – запитала у Арестовича журналістка, маючи на увазі спільну публікацію російського видання «Важливі історії» та німецького Der Spiegel про те, що Тихонова з 2016 року живе із Зеленським, однофамільцем президента України Володимира Зеленського. Пара має спільну дочку, яка народилася у 2017 році.

За словами Арестовича, те, що громадянський чоловік дочки Путіна носить таке ж прізвище, як і український президент, може привести до казусу при виборі імені для майбутнього сина Тихонової та її партнера.

«Тут же момент який? А раптом вони сина захочуть на честь дідуся назвати? Вийде Володимир Зеленський. Онук. Відразу згадується хасидське прислів’я, яке звучить так: «Бог створив людину, бо любить анекдоти».

Щоб зрозуміти історію, треба подивитися на неї, як на анекдот. Дивіться, як Господь крутить цю тему. Уявіть, на честь діда назвати це святе? Більше того, у більшості сімей є традиція. Я також на честь діда названий. Проте, якщо назвати Володимир, а прізвище Зеленський якось незручно виходить. Або Володимир Путін – ну тут ще питання, що незручніше для майбутньої дитини. Тому казус, звісно. І цей казус належить вирішувати. Ось так це наздоганяє навіть на сімейному рівні».

You cannot copy content of this page