fbpx

Астролог назвав чотири знака Зодіаку, яким дуже таланитиме в лютому 2019

Астролог Влад Росс назвав щасливчиків лютого 2019 року, пише Главред.

Головним щасливчиком місяця стане Водолій. Це ідеальний час для представників цього знака, щоб позбутися від боргів, завести нові відносини і зважитися на інші важливі зміни. У лютому в їх житті з’являться нові люди, свіжі ідеї, завдяки чому Водолії будуть здатні круто змінити своє життя.

На другому місці щасливчиків – Лев. Особливо успішним буде місяць в плані партнерства, вони зуміють зустріти і вибудувати відносини з важливими для себе бізнес-партнерами, а також укласти нові угоди. Це гарний час також для пошуку другої половинки і налагодження відносин з коханими.

Тельці також потрапили в топ-4 щасливих знаків лютого. Їм можна сміливо йти на фінансові ризики, а також займатися своїм просуванням по кар’єрній драбині. Якраз в цей час Тельці можуть зайняти високі пости, керівні посади, або просто змінити роботу.

Читайте також: Рік неймовірного везіння: щасливчиками 2019 року стануть два знаки Зодіаку

Прихильність зірок отримають також Скорпіони. Це гарний час для того, щоб змінити місце проживання, придбати нерухомість або емігрувати кудись. Також Скорпіонам в лютому дуже багато допомагатимуть родичі, тому вони сміливо можуть покладатися на допомогу близьких. Більш того, вони можуть сподіватися на захист предків, які вже пішли з життя. Тому Скорпіонам варто в цей час сходити до церкви, а також відвідати мoгили предків, вшанувати їх пам’ять.

Опубліковано 31 січня 2019 року

You cannot copy content of this page