fbpx

Астролог розповіла, чого варто остерігатися під час місячного затемнення

При затемненні слід особливо ретельно стежити за своїми емоціями і поведінкою.

За день до і протягом доби після місячного затемнення складається особливо сприятлива ситуація для того, щоб остаточно кинути палити і відмовитися від інших шкідливих звичок, заявила відомий астролог Олена Осипенко.

Вона підкреслила, що затемнення створює сприятливий фон для того, щоб людина могла зібрати волю в кулак, і змусити себе відмовитися від того, що губить здоров’я.

“Напередодні, під час і протягом дня після затемнення варто особливо ретельно стежити за своїми емоціями і поведінкою: намагайтеся бути врівноваженими, налаштовуйте себе на позитивний лад, не пускайте в душу злість, адже вона руйнує вас зсередини. У період затемнення згубна сила негативних емоцій посилюється, завдає максимальної шкоди. Не шукайте причини неприємностей і негараздів в оточуючих, знайдіть причини в собі “, – підкреслила астролог в коментарі Фактам .

Читайте також:  Готуйтеся до негоди: синоптик розповіла про потужний циклон зі снігопадами

Вона також попередила, що до 24 січня включно не варто починати нові соціальні і фінансові проекти – з їх реалізацією можуть виникнути проблеми.

“Так що, не поспішайте, ретельно обмірковуйте ваші плани, шукайте, що варто оптимізувати, поліпшити в ваших справах. Але відразу не кидайтеся виправляти виявлені недоліки – зачекайте настане більш сприятливий період в плані розташування небесних тіл”, – додала Осипенко.

Опубліковано 20 січня 2019 року

You cannot copy content of this page