fbpx

Астрологи назвали 5 знаків зодіаку, яким найбільше пощастить у коханні в цьому сезоні Тельця

Яким знакам зодіаку посміхнеться доля в цей сезон Тельця? Астрологи зробили свій прогноз, і ось яким він виявився. Тільки деякі знаки зодіаку в цей час зможуть перебувати в повній гармонії зі своїми коханими. Кому ж пощастило на цей раз?

19 квітня Сонце входить в знак Тельця і ​​буде перебувати в такому положенні аж до 20 травня. Під час сезону Тельця любов буквально буде витати в повітрі, адже Телець знаходиться під управлінням планети любові – Венери.

Через непередбачувані події цей рік вже всім здається невідповідним для святкування якої-небудь події, оскільки представники всіх знаків зодіаку змушені проводити велику частину свого часу під замком. Але астрологія дає шанс деяким знакам зодіаку.

Ось щасливчики, для яких цей час може стати позитивним: Овен, Телець, Лев, Терези і Скорпіон. Для цих знаків зодіаку даний період буде пов’язаний з позитивними змінами. Але навіть якщо ви не побачили свого знаку зодіаку в цьому списку, це ще не означає, що вас чекають невдачі на любовному фронті. Можливо, ви зможете зіграти в деякому роді допоміжну роль, якщо ваша друга половинка належить до одного з цих знаків зодіаку.

Телець відноситься до земних знаків. Йому не властива хаотичність. Швидше для нього характерні твердість і наполегливість, які допомагають йому залишатися приземленим. Телець за все береться грунтовно. Він символізує силу волі і наполегливість. І нехай вас не вводить в оману його спокійний вид. Він завжди готовий до серйозних змін і здатний боротися за щастя своїх близьких до останнього. Телець здатний витримати різні події, які представникам інших знаків зодіаку не під силу. Сезон Тельця може стати відмінним часом для того, щоб повернутися до старого проекту, який ви збиралися закінчити. Крім того, в цей період ви можете зажадати поваги від оточуючих, відстояти свою точку зору.

Телець не даремно вважається самим впертим знаком зодіаку. Поки Сонце буде перебувати в знаку Тельця, не можна дозволяти сторонньому думку встати на вашому шляху. Протягом сезону Тельця кожен знак зодіаку може відчувати його якості. Це, безумовно, принесе романтику і любов у ваше життя. Намагайтеся не турбуватися про те, що буде далі. Психологія сьогодні рекомендує займатися тільки улюбленими справами, не звертаючи уваги на паніку і метушню навколо вас.

Овен під час сезону Тельця

Для Овнів цей період більш ніж сприятливий. Венера – планета любові – увійде в Близнюки, а це дуже цікаве положення для Овнів. Близнюки за своєю природою дуже кокетливі. Це означає, що Овнам на деякий час доведеться вийти з власної зони комфорту, щоб підтримувати стосунки зі своєю другою половинкою. Навіть якщо ви перебуваєте на відстані, то можна підтримувати романтику у відносинах по відео зв’язку. Влаштуйте романтичну вечерю при свічках або спільний перегляд кіно.

Телець під час сезону Тельця

Оскільки планетою цього знаку зодіаку є сама Венера, Телець вважається фахівцем з різних видів розкоші. Тельці схильні піклуватися про інших і рідко проявляють егоїстичність. Зараз для Тельців саме час проявити відкритість. Спробуйте розповісти вашому обранцеві про те, як ви його любите. Це обов’язково допоможе вашим відносинам в такий непростий час.

Сезон Тельця для Лева

Левам вкрай непросто проводити час в самоізоляції. Вони можуть абсолютно не розуміти, як їм поводитися, що робити для підтримки відносин з другою половинкою. Проте є багато способів, використовуючи які, Леви можуть зміцнити відносини. Спробуйте відправити своєму обранцю чи обраниці кокетливі Селфі, загравайте під час сеансів по відео зв’язку, спробуйте вбратися у що-небудь що викликає прихильність. Це не відніме у вас багато сил і допоможе відволіктися від того, що відбувається в світі.

Сезон Тельця для Скорпіона

Покровителем Скорпіона вважається планета Плутон. З 25 квітня Плутон буде ретроградним, і цей час може стати не найсприятливішим для представників цього знаку зодіаку. Однак Скорпіони повинні вивчити свої темні сторони. У цей період ви зможете дізнатися, над чим вам ще належить попрацювати, як можна відновити свій зв’язок з коханою людиною. Сезон Тельця – прекрасна пора для того, щоб налагодити відносини, дати їм шанс на нове життя.

Сезон Тельця для Терезів

Терези – один з найбільш соціальних знаків зодіаку, тому для них період ув’язнення на карантині проходить не просто. Представники цього знака розгублені і не розуміють, як вести себе. Найкраще, що можна зараз запропонувати Терезам – займайтеся тим, що вам до душі. Спробуйте провести час, слухаючи улюблену музику, надіньте свій улюблений наряд та викличте на віртуальне побачення свого обранця.

Наостанок хотілося б зазначити, що вірити чи ні в прогнози астрологів – це особиста справа кожного. Найголовніше – не потрібно впадати в паніку. Проведіть цей час з максимальною користю для себе і своїх близьких.

You cannot copy content of this page