fbpx

Астрологи назвали найнебезпечніші дати в 2019 році: що радять

2019 рік вже не за горами і багато хто задається питаннями: що ж обіцяє нам наступний рік? Як бути успішним, здоровим і уникнути невдач?Астрологи вважають, що найнебезпечніші дні, які здатні вплинути на наше життя, це сонячні і місячні затемнення.

Українські Новини” склали список найнебезпечніших дат 2019 року.
У період сонячних і місячних затемнень можливі кардинальні зміни в житті людей.

Під час затемнень 2019 року особливу обережність слід проявляти легкозбудливим, чутливим людям і тим, хто стрaждaє на хронічні захворювання. У такі дні в світі збільшується кількість сyїцидiв та aвaрій. Люди відчувають занепокоєння, нервове напруження і безсоння. В дати затемнень астрологи не радять вирушати в далекі поїздки, здійснювати великі вкладення грошових коштів і брати участь в масових акціях.

До речі, діти набагато гостріше, ніж дорослі переживають місячне затемнення. Вони можуть відмовлятися від їжі, ставати більш примхливими і плаксивими. Їх важко укласти спати і заспокоїти. Не залишайте в такий момент дітей з незнайомими людьми, їх повинні оточувати тільки рідні.

Вважається, що послідовність затемнень теж має значення. Якщо місячне затемнення йде за сонячним, то потрібно якесь переосмислення цінностей і внутрішня реорганізація. У зворотному випадку всі проблеми проявляються максимально відкрито, будь-яка інформація яка виходить назовні, може стати причиною серйозних конфліктів.

У 2019 очікується цілих п’ять таких явищ, які стануть кризовими періодами для більшості людей. Отже найнебезпечніші дати 2019: 06, 21 січня, 2, 17 липня і 26 грудня.

06 січня 2019

Сонячне затемнення в цей день – часте явище. Будь-яка дія, вчинена в цей період, проявить себе через два тижні, коли слідом за цим сонячним затемненням настане місячне. Всі справи потрібно завершувати, не можна нічого залишати на потім, інакше варто чекати серйозних наслідків.

21 січня 2019

Очікується повне місячне затемнення. Затемнення відбудеться під знаком Лева, тому у багатьох з’явиться бажання різко порвати з усім минулим. Важливо не робити зопалу ніяких дій. У цей період можливе збільшення кількості розлучень, зміни місця роботи, переїзди на нове місце проживання.

02 липня 2019

У цей день відбудеться повне сонячне затемнення. Астрологи попереджають, що найближчі три дні близько 2 липня в житті людей будуть відбуватися події, які вони не планували. Вірогідні різні загострення, погіршення справ в бізнесі. Не можна ініціювати в цей момент ніякі глобальні проекти. В цей час краще відмовитися від шкідливих звичок і спробувати змінити звичний уклад життя.

17 липня 2019

У цей день місячне затемнення – досить часте явище. Досягне апогею будь-який конфлікт, а незавершений на початку липня проект упреться в стіну. Люди можуть бути агресивними, можуть загострюватися почуття справедливості, з’являтися образи. Астрологи рекомендують стримувати емоції, проводити ретельний аналіз ситуації і уникати конфліктів.

26 грудня 2019

Очікується кільцеве сонячне затемнення. Цей період стане нагадуванням людям про власну нерішучість. Всі незавершені справи в сфері бізнесу, кар’єри чи особистих відносин безповоротно зникнуть з порядку денного. Варто звернути свій погляд не на минуле, а на майбутнє, в якому відбудеться ще багато світлих подій. Відмінною рисою даного затемнення з’явиться окантовка Місяця сонячним сяйвом, так як видимий діаметр зірки буде перевищувати діаметр супутника.

Астрологи також попереджають ще про одне важливе явище, яке традиційно вважаються несприятливими для людини, це ретроградні курси планет. У 2019 зворотний рух тричі зробить Меркурій: з 5 березня по 28 березня, з 8 липня по 1 серпня, з 31 жовтня по 20 листопада. У ці дати потрібно уникати укладання будь-яких угод, відкриття бізнес-проектів, зміни роботи, покупок квитків і засобів пересування. У справах слід взяти паузу і відпочити.

You cannot copy content of this page