fbpx

Астрологи передрікають надзвичайні події трьом знакам Зодіаку

Ретроградний Юпітер вдруге цього року повернувся в знак Риб і у цьому знаку “зірка королів” пробуде до 20 грудня 2022 року. Цей час астрологи називають часом “вирішення проблем”.

Астрологи нагадують, що завдяки впливу Нептуна, Юпітер у Рибах, як планета влади, набуває відтінку двозначності. В цей час “явне завжди стає таємним”. Очевидні життєві речі починають набувати дивних відтінків і удачу може принести обман, хитрість та вміння мімікрувати.

У цей період знаки Зодіаку чекає два небезпечні періоди: з 22 по 26 листопада, і також напередодні Молодика з 17 по 22 грудня. У ці дні потрібно бути гранично уважними і обережними не тільки у справах, а й в особистому житті.

А загалом транзит Юпітера в найближчі два місяці дає чудові шанси Рибам, Ракам та Скорпіонам . На представників цих знаків Зодіаку чекає успіх не лише у грошових справах, а й у кар’єрі. А багатьом успіх усміхнеться і в звичайному житті. На них чекають надзвичайні події.

Серйозні проблеми даний період таїть для Дів, Близнюків і Стрільців. На ці знаки Зодіаку чатують біди і проблеми буквально на кожному кроці. Астрологи радять їм утриматися від необережних висловлювань чи гучних заяв. Щоб гідно пройти через майбутні випробування, представникам цих знаків Зодіаку потрібно бути активними і не сидіти склавши руки.

Без суттєвих криз і яскравих підйомів транзит Юпітера пройде для Овнів, Тельців, Левів, Терезів, Козерогів та Водоліїв . Нічим страшним для цих знаків Зодіаку найближчі місяці не загрожують, але й на допомогу зірок у справах не варто очікувати.

День, 21 листопада, на думку астрологів, гарний для будь-яких благих справ, поїздок і проведення заходів. Це чудовий час для оздоровчих процедур, особливо пов’язаних з водою та трав’яними настоями, оскільки стихія води несе цілющу енергію.

За прикметами, бути випадково облитим водою, потрапити під дощ – до звільнення від негараздів. Якщо уві сні ви побачите птахів, то це означає лише одне – ви скоро отримаєте гарну звістку.

You cannot copy content of this page