fbpx

Астрологи виділили три знаки Зодіаку, від представниць яких можна очікувати інтриги на стороні

Астрологи виділили три знаки Зодіаку, від представниць яких можна очікувати інтрижки на стороні, пише Радіо Максимум

Третє місце – Терези

Цей представник стихії повітря дуже емоційний, досить динамічний, ревнивий і схильний до інтрижок на стороні. Для дівчат-Терезів зрада – зовсім не проблема, звичайно ж, якщо їхній чоловік про це не дізнався. Більшість зрад Терезів припадає на дошлюбний період.

Якщо ви не в шлюбі з Терезами, то такі дами шукати іншого чоловіка будуть постійно. Звичайно, це відбувається не спеціально, а на автоматі. Просто Терези дуже люблять леcтoщі. Якщо ви їх не робите, то їх буде робити хтось інший.

 

Друге місце – Скорпіон

Дівчата-Скорпіони неймовірно красиві, харизматичні і емоційні, але їхні зради не піддаються ніяким законам логіки. Є, безсумнівно, представниці цього Знаку, які не будуть брехати своєму чоловікові ніколи, але серед жінок-Скорпіонів більше половини тих, хто може зрадити просто так, без всякої задньої думки. Іноді вони таким чином перевіряють почуття на міцність, що не має ніякого сенсу.

Читайте також: “НЕ БУДУ БРЕХАТИ”: КЕТІ ПЕРРІ РОЗКРИТИКУВАЛА ВЕСІЛЬНИЙ НАРЯД МЕГАН МАРКЛ (ФОТО)

Жінки-Скорпіони – це дуже небезпечні гравці в любов, тому що їм не вистачає гостроти почуттів, легкості.

Перше місце – Близнюки

Близнюкам гра в любов може набриднути в будь-який момент. Ці дами настільки непередбачувані, що просто диву даєшся. Вони можуть зрадити на будь-якому етапі відносин, навіть якщо ви одружені або просто давно разом. Якщо у вас є діти, то знайте, що дівчат-Близнюків це не зупинить в пошуку нових пригод і відчуттів. Вони повертаються назад, причому не тільки до вас.

Таке відчуття, що вони хочуть володіти всіма чоловіками одночасно. Коли їх кидають, вони заливають сльозами все. Вони мстять, роблять капості, але потім все одно можуть повернутися до вас, якщо ви того захочете.

You cannot copy content of this page