fbpx

Астрологи визначили три знаки Зодіаку, які стають ідеальними дружинами

Ідеальні дружини: астрологи назвали три знаки зодіаку!

Гороскоп каже, що в кожного знаку Зодіаку є свої позитивні і негативні риси. До того ж, все дуже суб’єктивно, адже комусь подобаються скромниці, а комусь подавай розкзшпачену жінку-вамп, яка здатна перетворити життя в суцільне непорозуміння.

Астрологи визначили три знаки Зодіаку серед представниць прекрасної статі, з якими можуть побудувати стoсунки більшість чоловіків. Ці дівчата знайдуть підхід до серця будь-якого хлопця і стануть вірним паpтнером і другом по життю.

Козеріг. На початку знайoмства ці дівчата можуть здатися трохи не від світу цього. Ви подумаєте, що вони дивні, самозакохані, зарозумілі і навіть грубі. Певною мірою так воно і є, але за мовчазністю Жінок-Козерогів ховається дуже глибока душа.

Тому ці знаки Зодіаку не поспішають відкриватися першому зустрічному. Вам доведеться дуже постаратися, якщо ви зважитеся завоювати любов такої жінки. Але будьте обережні, фальш вона відчуває за версту. Від неї неможливо щось приховати і помилок вона не прощає.

Якщо зірки збіглися, і вам вдалося зав’язати з Козерогом стосунки, то знайте, буде непросто. Часто вона буває занудою, однак чого у неї не відібрати – так це відданості. Жінка-козеріг буде з вами і в горі, і в радості, якщо ви знайдете ключ до її серця.

Риби. Жінки-Риби – дуже непростий знак. Найчастіше, це ті самі відмінниці з великими бантами за першою партою. У їхньому житті все красиво і розмірено, естетичне задоволення відіграє для неї величезну роль. Риба на диво жіночна.

Чоловіків тягне до неї, як бджіл на нектар. Вона ні в чому ніколи не стане звинувачувати чоловіка та надихатиме рухатися вперед, але тільки за його власним ритмом.

Читайте також: 4 пари знаків Зодіака, які створені одна для одної і ніколи не розлучаться

Найкраща риса Жінки-Риби – відданість. Це та сама “генеральська дружина”, яка готова витерпіти будь-який удаp долі заради коханого. За цю безкорисливість життя підносить їй все найкраще.

Стрільці/ Ті, хто хоча б раз близько спілкувався з Жінкою-Стрільцем, знають, що цим людям властива відкритість і навіть деяка прямолінійність. Разом з тим їх щирість часто стає причиною не в міру ідеалістичного сприйняття світу.

Ці дівчата і жінки часто не мають виражених “жіночих” рис характеру на зразок м’якості і дипломатичності. А волелюбна натура нерідко заважає їм займатися нудною діяльністю. Непростий характер Стрільця-жінки формує її особливе ставлення до професійної та особистої сфери.

Представниці цього знаку Зодіаку завжди будуть дивитися на чужі проблеми, і вирішувати спочатку їх, а тільки потім свої. Настільки іронічними і зухвалими вони можуть бути, настільки ж люблячими і турботливими.

За матеріалами – То є Львів.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page