fbpx

Б’ють вікна та плитку – як росіяни в Білгородській області імітують «обстріли ЗСУ», щоб отримати вигоду

Мешканці Бєлгородської області придумали, як отримати вигоду з пропагандистських легенд про “обстріли з боку ЗСУ”. Щоб отримати грошову компенсацію від російської влади, люди почали самі бити вікна і плитку в будинках губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

Спочатку місцева влада фіксувала пошкодження та позиціонувала це як “наслідки обстрілу з боку України”. На фоні цієї пропагандистської накачки, губернатор обіцяв компенсацію всім “постраждалим”. А далі почалися «масові обстріли» і Гладков почав скаржитися, що жителі Бєлгородської області спеціально розбивають вікна і кахельну плитку в своїх будинках, щоб отримати компенсацію.

“На жаль, хтось починає сприймати ситуацію як можливість зробити за рахунок інших джерел ремонт, поміняти вікна на пластикові”, – розповів Гладков.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що Україна не проводить обстріли прикордонних областей РФ, в яких її звинувачують, а це справа рук самих росіян. І судячи з нових фактів, це таки справа рук самих росіян.

Фото: glavred.info.

07/14/2022

You cannot copy content of this page