fbpx

Бабуся передала мені пакет кабачків – здається, я вже знаю, що буду сьогодні готувати!

У минулі вихідні я гостювала у коханої бабусі. Відпочила відмінно, та й на городі допомогла. А коли поверталася назад, бабуся дала мені пакет кабачків.

Раніше в моїй родині кабачки любив тільки чоловік, але, коли подруга поділилася зі мною незвичайним рецептом піци, цей корисний і смачний овоч стали їсти всі домашні.

Сьогодні ми пропонуємо вам дізнатися, як приготувати піцу з кабачків на пательні всього за 10 хвилин. Цю страву можна їсти хоч кожен день!

Кабачкова піца

Кабачкова піца на пательні – проста, але дуже смачна страва, яка відмінно підходить як для сніданку, так і для вечері. Це, звичайно, не піца в прямому розумінні, але виходить відмінно.

Основа готується з кабачків, вона ніжна і повітряна, просто тане в роті. В якості начинки можна використовувати що завгодно – ковбасу, м’ясо, гриби, будь-які овочі. Ну а я раджу приготувати цю піцу з ковбасою і помідорами.

 

Складові:

– 1 маленький кабачок

– 1 яйце

– 2 ст. л. борошна

– 100 г сиру

– 50 г ковбаси

– 1 помідор

– 0,5 ст. л. солі

– рослинна олія для смаження

Приготування:

1. Вимий кабачок, потім натри його на середній терці. Переклади кабачок в зручну ємність і посоли.

2. Дай кабачковій масі трохи постояти, а потім злий рідину. Завдяки цій дії корж вийде більш сухим. Муки, отже, теж знадобиться менше. А чим менше в коржі борошна, тим піца, на мій погляд, смачніша.

3. У кабачкову масу додай куряче яйце і борошно. Гарненько все перемішай.

4. Розігрій на пательні рослинну олію і почни викладати на неї кабачкове тісто. Постарайся максимально рівно розподілити тісто по всій поверхні.

5. Обсмажуй кабачковий млинець з двох сторін до золотистого кольору.

6. Тепер переходимо до начинки. Ковбасу очисть і наріж тонкими кільцями. Ковбасу викладай зверху на кабачковий млинець, потім – нарізаний помідор. Присип майбутню піцу тертим сиром і накрий пательню кришкою. Смаж піцу з кабачків на повільному вогні до готовності.

7. Вийшла дуже смачна і соковита літня страва. Смачного!

Смачна і ситна піца з кабачків прикрасить будь-який стіл! При цьому вона не додасть зайвих калорій, так що можна не турбуватися за свою фігуру, ласуючи цією незвичайною піцою. Її привабливий зовнішній вигляд і приємний аромат зачарує навіть тих, хто кабачки не надто шанує.

Як думаєш, розгориться апетит у твоїх домашніх, коли вони побачать цю кабачкову смакоту?

За матеріалами

Не забудь поділитися простим рецептом швидкої піци з кабачків зі своїми друзями в соціальних мережах.

You cannot copy content of this page