fbpx

“Багато політиків назавжди вийдуть із гри. Так, як було раніше, ніколи не буде”: астролог дала обнадійливий прогноз для нашої держави на наступний рік

Наразі Україна виборює свою справжню Незалежність, своє право на існування, як вільної Європейської країни. А вже за кілька днів ми всі разом відзначатимемо День Незалежності нашої держави.

24 серпня 2022 року Україна відзначає свій день народження — 31 рік Незалежності.

Як розповіла астрологиня Марина Скаді, цей особливий день в астрології називають персональним Новим роком чи Соляром. Проте астролог зазначає. що не завжди справжній день народження збігається з календарним, оскільки Соляр це транзит.

Так, для нашої держави у різні роки цей період настає з 23 по 25 серпня. Дата залежить від наближеності до високосного року.

Як запевнила астролог, майбутній рік для України стане справді доленосним.

Так, Сонце в першому домі Соляра наголошує на важливості року — це початок нового життєвого циклу, а також показник хорошого здоров’я, фізичної сили, активності, самостійності.

За словами астролога символічним є те, що Україна перебуває під заступництвом знаку зодіаку Телець. Саме тому ніхто не може прогнути українців, підкорити їх собі та змусити поступитися своїми землями.

Як стверджує астролог протягом наступного року Україна зможе повернути більшу частину окупованих територій та знову пустити коріння на своїй землі.

Цитуємо слова Марини Скаді:

“Наступний день народження наша країна відсвяткує за комфортніших умов.

Багато українців повернуться додому, сім’ї возз’єднаються.

Крім того, Соляр 2022 року починає рік підготовки до великого стрибка, переходу на новий рівень як для українців, зокрема, так і для України, загалом.

Багато політиків назавжди вийдуть із гри. Так, як було раніше, ніколи не буде”.

Також, астрологиня розповіла, що навесні наступного року у нас з’являться нові лідери, Україна почне відроджуватись.

Найважливішими місяцями для нашої країни будуть квітень, травень та червень 2023 року.

Липень 2023 — січень 2024 року буде часом млявих процесів, які проявлять себе з лютого 2024 року.

21,08,2022

Головна картинка ілюстративне pexels.

You cannot copy content of this page