fbpx

Багатство та нові можливості: чого чекати від 2023 року кожному знаку зодіаку

Овен (21 березня – 19 квітня)

2023 подарує Овнам нові можливості. Головне – зосередитися на головному і не розмінюватися на дрібниці. Будьте обережні у фінансовій сфері, не вкладайтеcя по-великому, інакше багато втратите. Це буде сприятливий рік щодо довгострокових планів. Пропишіть свої цілі одразу на десять років уперед. Можливі проблеми із зайвою вагою. Займіться спортом та харчуйтеся правильно.

Лев (23 липня – 22 серпня)

У сімейному житті Львів у 2023 році все не так однозначно. У тих, хто у шлюбі, можливі розлучення, зате одинаків чекають нові знайомства, які можуть закінчитися сімейними стосунками.

Щодо роботи теж не все просто. Можливо, вам спаде на думку змінити місце роботи, але не поспішайте приймати рішення — не виключено, що вам запропонують просування кар’єрними сходами або підвищення зарплати, — кажуть астрологи. — Ясність у цьому питанні з’явиться у другому півріччі.

Левам, які займаються спортом, астролог радить у квітні-липні взяти участь у якомусь змаганні чи турнірі – у цей час ви будете на піку своєї фізичної форми.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Початок 2023 у Стрільців буде захоплюючим. Тут вам і подорожі з відрядженнями, купівля квартири, і збільшення добробуту. А ось навесні можливі не найприємніші новини у професійній сфері — частину ваших повноважень можуть віддати іншому і ви замислитеся про зміну роботи. Дивіться на це як можливість створити власну команду. Якщо ви й так працюєте на себе – подумайте про розширення. Щоправда, не поспішайте із серйозними вкладеннями у довгострокові проекти — результат може бути зовсім не таким, як ви очікуєте.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Тельцям також варто зайнятися самоосвітою. Це стане в нагоді, якщо ви досі не могли знайти роботу своєї мрії. У 2023 році вона на вас обов’язково чекатиме, але щоб зайняти бажану позицію, доведеться трохи попрацювати. Якщо ж у вас власний бізнес, можете сміливо замислитись над новими проектами — вони обіцяють бути прибутковими. Особливо у першій половині року. Збільшення добробуту, накопичення, вдалі вкладення — все це чекає на Тельців до середини квітня 2023 року. Якщо не лежати на дивані. Водночас є ризик непередбачених видатків.

— Такі ризики можуть виникнути з квітня до липня, — кажуть астрологи. — Особливу увагу варто приділити електриці та газу, тому не поскупіться на ремонт та оновлення обладнання.

Влітку з’явиться можливість покращення житлових умов та поповнення у сімействі.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

А ось Дівам зі спортом треба бути обережнішим. Особливо якщо це екстремальний спорт. Мало чим це може закінчитися. Ризик у 2023 році взагалі не ваш вибір. Навіть кредити брати не варто — борги зростатимуть як на дріжджах. Краще вкласти гроші у щось перспективне — у другому півріччі можливі доходи, пов’язані з капіталовкладеннями, інвестиціями та спадщиною.

У той же час у другому півріччі (ближче до кінця року) можливі проблеми із законом. Тож намагайтеся жити за сумлінням та законами. Тим більше, що до них наприкінці року можуть додати неприємності в сім’ї.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

До кінця квітня 2023 року у Козерогів можливі складнощі на роботі, і в якийсь момент вас навіть осяє думка про звільнення, але не поспішайте розлучатися з нею — не виключено, що на новому місці вам зовсім не стане краще.

Зате з кінця квітня життя заграє новими фарбами. Можлива і нова робота, і навіть переїзд до іншої країни.

А от щодо стосунків можна ставити статус «все складно». На тих, хто перебуває у шлюбі, чекають розчарування, а одинакам доведеться виявляти ініціативу, якщо вони втомилися жити самотиною.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнюки можуть відчути втому і нудьгу від роботи, але якщо не піддаватися цим настроям, можна досягти підвищення. Або знайти інше місце — у цьому зірки плані Близнюкам теж посприяють. Приємні та корисні знайомства відкриють вам нові горизонти, і завдяки ним ви можете побудувати кар’єру (не виключено, що в іншій країні). Сприятливий час для розширення кола знайомств – з кінця квітня 2023 року.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Перше півріччя 2023 року для Терезів — не найкращий час для позичання. Краще закрити старі борги, аніж брати нові. Тим більше, що для цього будуть непогані можливості у вигляді підвищення або навіть зміни роботи на більш прибуткову.

Друга половина року — вдалий час для розширення кола знайомств як професійних, так і особистих. Не виключено, що ви знайдете надійного партнера, покровителя чи кохану людину. Тільки не поспішайте з оформленням стосунків.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

2023 для Водоліїв — саме час вибудувати теплі стосунки з сім’єю, якщо ви ще не встигли цього зробити. Також є можливість збільшення добробуту. У принципі, фінансові можливості дуже перспективні. Так, можливі перешкоди на роботі, але, зберігши холодну голову і зробивши правильний вибір, ви подолаєте будь-яку перешкоду.

Крім того, 2023 рік для Водоліїв перспективний щодо подорожей. А от якщо ви вирішили обзавестися потомством – не поспішайте.

Рак (22 червня – 22 липня)

Раки у 2023 році можуть перетворити своє хобі на джерело доходів. Так що якщо ви виявите належну посидючість, у вас вийде розвинути власну справу, яка вам до того ж подобається. Такий сценарій цілком імовірний у першому півріччі, тому не витрачайте часу. До червня гроші просто тектимуть вам у руки.

Якщо не встигли відкрити нову справу — подумайте про сім’ю. 2023 рік для Раків буде успішний щодо шлюбу та дітей. А ось з розставаннями та розлученнями краще не поспішати.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

У першій половині 2023 року на Скорпіонів чекає успіх, вони можуть навіть виграти щось цінне. Але там, де є злети, є падіння. У другому півріччі не виключені конфлікти на роботі та в сім’ї. Близькі можуть розчарувати вас своїм ставленням до грошей і навіть свого життя, а на роботі можливі гострі суперечки.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Рибам у 2023 році особливо важливо стежити за своїм здоров’ям – не виключена поява зайвої ваги.

В іншому кардинальних змін чекати не варто. Життя Риб у 2023 році буде відрізнятися помірністю. Грошей різко більше не стане (втім, і менше також). На роботі теж все йтиме своєю чергою: добре працюватимете — підніметеся кар’єрними сходами, ні — значить, не сильно воно вам і треба. Але сподіватися на диво точно не варто. Риби весь 2023 можуть сподіватися тільки на себе. І лише ближче до кінця року ситуація може трохи змінитися на краще.

You cannot copy content of this page