fbpx

Батько влаштував справжню виставу навіть сльозу пустив для глядачів. Не допомогла єдина донечка речі збирати і переїзд організувати. Як так?

Батько влаштував справжню виставу навіть сльозу пустив для глядачів. Не допомогла єдина донечка речі збирати і переїзд організувати. Як так?

А те, що в мене троє діток малих і робота, з якою її ніхто не відпустить найближчі півроку, батькові власне усе одно. Він просто гордо зображатиме з себе ображеного, якого всі покинули.

Хоча він і сам може все зробити без проблем, просто йому потрібно, щоб він сидів і командував, а хтось бігав і все вирішував. Тато ж казатиме, що все не так і роздаватиме цінні вказівки, що робити.

Мої батьки давно вже в розлученні. Мама поїхала до бабусі, доглядає зараз її, а тато залишився у селі, адже ж “вона обрала маму, а не мене”. Я живу окремо і від тата, і від мами. Залишилась у місті, де навчалася, тепер уже маю сім’ю.

Як тільки я почала думати, що моє життя налагодилося, як тато заявляє, що він вирішив переїжджати з села у місто. Раніше мама усе робила, геть дрова колола, а тут він сам на сам з усім залишився, тому і вирішив, що в селі робити нічого.

Будинок давно потребує ремонту, а в місті батько має квартиру, яку він здає. Ось туди і хоче переїхати. Здавалося б, які питання? Хочеш – переїжджай. Квартира є, ти ще досить бадьорий, а перевозити багато і не потрібно, адже у квартирі меблі є, тож йому лиш посуд і речі власні узяти.

Але це було б дуже просто. Батько вимагає, щоб я приїхала і перевезла його, бо він, бідний, сам не впорається. Причому треба це зробити от прямо зараз.

А це не на один день роботи, бо до тата зі столиці їхати п’ять годин із пересадками.

Мені сусіди телефонують, говорять, що так не можна, мовляв і мама його залишила і я покинула, а він такий хороший чоловік і господар.

От тільки господар уміє лиш команди роздавати, а сам, навіть ложки в домі не знайде. А ще, потрібна людина яку потім можна буде винною зробити в чомусь. От не взяв він щось, а я три місяці слухатиму, що то саме я того не поклала.

Ну хіба потрібно залишати дітей. відпрошуватись з роботи і їхати в мороз казна куди тільки заради того, аби тату моєму одну торбу спакувати?

14,12,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page