fbpx

“Батьки мають виконувати свої обіцянки.”: Андрій Хливнюк, який наразі захищає нашу країну, розповів коли востаннє бачив своїх дітей, та про те, яку обіцянку досі не виконав

Андрій Хливнюк, відомий український виконавець та соліст гурту “Бумбокс” розповів, коли востаннє бачив своїх дітей, та яку дану їм обіцянку досі не виконав.

Відомо, що музикант виховує двох дітей – сина Івана та доньку Олександру.

Детальніше про те, як спілкується зі своїми дітьми, та коли бачив їх востаннє, співак розповів у інтерв’ю Дмитру Гордону.

Співак розповів якими були перші думки після того, як він дізнався про вторгнення рф:

“Перша думка – діти, сім’я. Що з ними? Чи був приліт? Чи живі вони? Чи жива мама? Я думав про те, щоб швидше добратися до Києва і якнайшвидше евакуювати рідних”.

Андрій Хливнюк зізнається, що за період війни в Україні став іншою людиною і додав, що мріє про зустріч із сином та донькою, які вже кілька разів йому снилися:

“Мені здається, я став іншою людиною. Я не став злим, але думаю, я трохи постарів. Мені один раз чи два снилися мої діти, тому що я обіцяв їм ще півмісяця тому поїхати з палатками з ними до теплої країни. Я обіцяв їм цю поїздку півроку. До цього я був на гастролях, але обіцяв, що зроблю це. Батьки мають виконувати свої обіцянки. Я свою не виконав. Мені снилося, що я з ними там. Я дуже їх люблю та дуже сумую за ними. Три місяці не бачив своїх дітей. Дякувати Богу, вони у безпеці”

Миру нам усім!

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page