fbpx

Батьки, НІКОЛИ не викидайте молочні зубки своєї дитини. Одного разу вони можуть врятувати їй життя

Мабуть, самі батьки не змогли б дати зрозумілу відповідь на це питання. Їм так подобається.

Виявляється, ця мила традиція може врятувати життя дитині! Американські вчені заявляють, що в складі молочних зубів містяться стовбурові клітини, які можна використовувати в усіх медичних процедурах.  Джерело

Сьогодні навколо стовбурових клітин багато галасу. Ви про них напевно вже чули. Вони мають величезний потенціал. Їх використовують для лікування широкого спектру захворювань.

Читайте також: «Хлорoфіліпт» – смарагдове диво. 12 маловідомих способів застосування

Стовбурові клiтини є постачальниками нових клітин. Вони відновлюють пошкоджені тканини і замінюють старі клітини, які відмuрають.

Ці диво-клітини підтримують наше здоров’я і запобігають передчасному старінню. Це наша власна армія мікроскопічних лікарів.

Тут ви можете дізнатися, як запустити процес регенерації стовбyрових клiтин.

Як правило, їх «добувають» з кiсткового мозку. Зробити це дуже складно. «Дістати» їх з молочних зубів виявилося набагато простіше.

Щоб «законсервувати» стовбурові клітини всередині зуба, його слід підготувати для зберігання: спочатку продезінфікувати, потім обсушити і помістити в герметичний контейнер.

Все це потрібно зробити, як тільки зуб випав.

Отже, ніколи не смійтеся над тими, хто зберігає молочні зуби дітей. Ті ще можуть стати в нагоді і навіть врятувати комусь життя.

Обов’язково поділіться цією важливою інформацією з іншими!

You cannot copy content of this page