fbpx

Батьки під оплески гостів внесли до кімнати подарунок для своєї доньки. Всі очікували захвату і щирої радості дитини, адже подарунок був і справді розкішним. Але мала стояла і не було видно радості на дитячому обличчі. Причина здивувала усіх

Нещодавно у будинку своєї подруги спостерігала наступну ситуацію. Сидимо пліткуємо, п’ємо каву, чоловік її приєднався і почав розмову про подарунок для їхньої доньки на десять років. Тут подруга, щоб довго не гадати, покликала дівчинку на кухню і запитала, чого вона хоче на свій День народження. Дівчинка відразу ж прострочила:

— Фломастери, великий альбом і шпильку зі стразами.

Батьки посміхнувшись, відправили доньку назад до кімнати, а щодо подарунка сказали, що найкращим варіантом для неї буде комп’ютер. А те, що вона там собі навигадувала — нісенітниця.

Ось настав довгоочікуваний день, дівчинка вся сяяла і з нетерпінням чекала на своє “замовлення”. Самовпевнені батьки демонстративно винесли їй комп’ютер, на купівлю якого скидалися всі гості. Дівчинка дуже засмутилася, адже очікувала дитина на зовсім інший подарунок.

Слава Богу, моя донька змогла підняти настрій іменинниці, бо подарувала їй від себе фломастери, великий гарний альбом та гламурненьку шпильку. Загалом замовлення було виконано в повному обсязі, але не батьками, як хотіла цього дівчинка, а подружкою.

І тут я вкотре впевнилась, що любов до дитини не визначається ціною подарунка! Важливо чого хоче сама дитина, і потрібно насамперед зважати на її думку, адже вона — особистість, яка має свої погляди і вподобання.

А дівчинка малює і дуже гарно. Їй не потрібен комп’ютер, вона ним просто не користується. Так, її тато і мама хочуть, аби вона розумілась на сучасній техніці, але їй це поки не потрібно. Їй подобається малювати і все тут.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page