X

«Без Бога ні до порога»

Як всякий люблячий батько, Бог хоче, щоб Його чада приходили до Нього, спілкувалися, розмовляли з Ним. Ми не можемо набриднути Богу або набриднути Йому своїми проханнями: у Нього є все, і Він хоче, щоб ми зверталися до Нього. Бог бажає нам тільки добра, Він чекає, коли люди прийдуть до Нього, бо тільки в Бозі ми отримуємо справжнє джерело життя.

Як рослини, квіти не можуть існувати без сонця і вологи (вони дають їм життя і енергію, без них вони зaгuнyть), так і людська дyша в’яне, засихає, cтрaждає, віддаляючись від Бога. Сонце дає життя всьому живогму на планеті, і Бога ми також називаємо Сонцем правди. Без Нього життя неможливе.

Читайте також: ПОВЧАЛЬНА ПРИТЧА: “Я БІЛЬШЕ НЕ БУДУ ХОДИТИ ДО ЦЕРКВИ”

Наші пращури говорили: «Без Бога ні до порога». Що це означає?

Що ми не робимо: збираємося переступити поріг будинку, щоб відправитися кудись, починаємо якусь справу, навчання або роботу, – всякий раз просимо у Господа допомоги. Людям, які моляться Богу, звертаються до Нього, просять про допомогу і дякують Йому за все, що Він посилає, не потрібно доводити, що Бог є, вони просто знають це. Вони відчувають, що Бог близько, Він поруч, Він допомагає їм.

Джерело.

U Natalya:
Related Post