fbpx

«Без Бога ні до порога»

Як всякий люблячий батько, Бог хоче, щоб Його чада приходили до Нього, спілкувалися, розмовляли з Ним. Ми не можемо набриднути Богу або набриднути Йому своїми проханнями: у Нього є все, і Він хоче, щоб ми зверталися до Нього. Бог бажає нам тільки добра, Він чекає, коли люди прийдуть до Нього, бо тільки в Бозі ми отримуємо справжнє джерело життя.

Як рослини, квіти не можуть існувати без сонця і вологи (вони дають їм життя і енергію, без них вони зaгuнyть), так і людська дyша в’яне, засихає, cтрaждає, віддаляючись від Бога. Сонце дає життя всьому живогму на планеті, і Бога ми також називаємо Сонцем правди. Без Нього життя неможливе.

Читайте також: ПОВЧАЛЬНА ПРИТЧА: “Я БІЛЬШЕ НЕ БУДУ ХОДИТИ ДО ЦЕРКВИ”

Наші пращури говорили: «Без Бога ні до порога». Що це означає?

Що ми не робимо: збираємося переступити поріг будинку, щоб відправитися кудись, починаємо якусь справу, навчання або роботу, – всякий раз просимо у Господа допомоги. Людям, які моляться Богу, звертаються до Нього, просять про допомогу і дякують Йому за все, що Він посилає, не потрібно доводити, що Бог є, вони просто знають це. Вони відчувають, що Бог близько, Він поруч, Він допомагає їм.

Джерело.

You cannot copy content of this page