fbpx

Без державних нагород і відзнак: які українські знаменитості потрапили під дії санкцій уведених у дію президентом України

Нещодавно стало відомо про те, що Володимир Зеленський увів в дію санкції проти багатьох, колись відомих в Україні артисток. Що стало причиною, та які саме санкції введено в дію читайте у матеріалі.

Згідно наявної інформації обмеження стосуватимуться Лорак, Повалій, Тодоренко. До списку також потрапили Єгорова та Марченко.

Нагадаємо, що про новий пакет санкцій РНБО оголосила ще 30 вересня.

Він стосувався деяких росіян та російських компаній, які підтримують війну Росії проти України.

Проте, до списку потрапили також й українські знаменитості.

Наразі відомо, що обмеження введені на 5 років і всім артистам, які потрапили у санкційний список, заборонено виводити капітал з України, а також проводити торговельні операції.

Усі ліцензії та дозволи, які їм були видані в Україні, анулюють, а активи буде заблоковано.

Всі ті хто під санкціями, не зможуть придбати земельну ділянку, приватизувати нерухомість. їх  також буде позбавлено державних нагород та інших форм відзнак.

Нагадаємо, що до санкційного списку також потрапили і російські артисти: Олександр Сєров, Лев Лещенко, Микола Басков, Стас Михайлов, Олег Газманов, Гарік Харламов, Ольга Бузова, Іван Охлобистін, Михайло Боярський, Сергій Безруков, Володимир Машков, Михайло Пореченков, Марат Башаров, Надія Бабкіна, Станіслав Костюшкін, Тіна Канделакі.

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page