fbpx

Без зайвого піару з кожної праски. Стало відомо чим саме займався Олег Винник увесь час, доки не з’являвся у медіапросторі

Останні місяці Мережею ширилось маса пліток і здогадок щодо того, куди ж подівся улюбленець жінок України Олег Винник. Була масса здогадок і припущень, але достеменно ніхто і нічого не знав. Ольга Полякова заявляла про серйозні негаразди зі здоров’ям у артиста, але підтверджень її словам не було.

Нещодавно ж стало відомо чим насправді увесь цей час займався титулований співак.

Так, військовослужбовець 135 батальйону ЗСУ Роман Недзельський пролив світло на те, чим насправді увесь цей час займався Олег. Роман Недзельський у Facebook опублікував знімок, зроблений у Вінниці.

На світлині Олег Винник і два волонтери стоять поруч з авто. Відомо, що вони переганяли ці машини з Німеччини. А до поста прикріплено відео та інші фото, на яких зображені машини для фронту які поставляв нашим Захисникам відомий співак.

«Сьогодні з Вінниці на передову вирушає ще одна бойова Вовчиця від Олега Винника. Разом до перемоги! Слава Україні! Слава нашим героям! — так підписана світлина, яку розмістив Роман Недзельський.

Також військовий пояснив чому на авто зображені вовки:

«Вовчиця — це благодійний фонд Олега Винника. Це не перше авто, яке він нам передає. Усього буде близько 12−15 машин, перші три вже на фронті нищать окупантів, решта йде. Нам дуже потрібні машини — це дефіцит. Нам би ще таких пару Олегів Винників та Притул, і „Укроборонпром“ можна розпускати. Він хороша людина».

Але на фото ледь упізнаєш Олега Винника. Тепер співак носить бороду та сонцезахисні окуляри.

Після оприлюднення новини, користувачі і шанувальники засипали словами подяки улюбленого артиста:

“Респект. Вау. Клас. Супер. Умнічка. Умнічка. Умнічка. Справжній Патріот України”

“Справжній Українець. Гордість і Герой України”.

“Пишаюсь Олегом Винником і ніколи не сумнівалася. Для мене Велика Честь народитися і жити в одній країні з Великою і Легендарною Людиною Олегом Винником».

13,07,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page