fbpx

“Безпілотники не турбують, сонцезахисного крему вистачає?”: У “ПриватБанку” затвердили заяву про звільнення фігуранту розслідування “Батальйону Монако”

Нещодавно з’явилась інформація про те, що наглядовою радою “ПриватБанку” було затверджено заяву про звільнення одного з фігурантів розслідування справи так званого “Батальйону Монако”.

Як повідомили 28 жовтня у пресслужбі “ПриватБанку” заяву заступника голови правління банку з питань реорганізації та проблемних активів Ігоря Лебединця було затверджено, бажанням набирає чинності негайно.

Цитуємо:

“Як повідомлялося раніше, наглядова рада “ПриватБанку” провела внутрішню перевірку фактів та обставин, пов’язаних із використанням Лебединцем транспортного засобу банку під час його відпустки за кордоном, про що повідомляли ЗМІ”.

Те, що ім’я Лебединця фігурувало в розслідуванні “Української правди” про так званий “Батальйон Монако” привернуло увагу і голови Національного банку України Андрія Пишного.

Андрій Пишний 17 жовтня публічно звернувся до Ігоря Лебединця у Facebook.

Цитуємо:

“Як ви, пане Ігорю? Службовий транспорт не підводить, годують добре, безпілотники не турбують, сонцезахисного крему вистачає? Хвилюємося тепер за вас дуже-дуже, як ви там – у Монако! Спите?”.

Голова Національного банку України також висловив сподівання, що репутаційні втрати банку внаслідок учинку заступника голови приведуть до відповідної реакції.

28,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page