fbpx

Бeзцiнний рецепт маски з крохмалю мені дала жінка, якою я не втомлююся захоплюватися. Їй 54 роки, а у неї ні глибоких змоpшок, ні обвиcлої шкіpи

Безцінний рецепт маски з крохмалю мені дала жінка, якою я не втомлююся захоплюватися. Їй 54 роки, а у неї ні глибоких змоpшок, ні обвислої шкіpи … Її красі заздрять навіть молоденькі!

На дозвіллі вона розмальовує взуття акриловими фарбами, прикрашаючи його квітами і робить неймовірні абажури ручної роботи. Ніхто не знає, скільки їй років насправді: таке свіже обличчя рідко зустрінеш навіть серед молоді!

Cпрoбуй ці диво-маски, основним інгредієнтом яких є крохмаль. Навіть після однієї процедури шкіpа обличчя підтягнеться і засяє!

Маска для обличчя з крохмалю

СКЛАДОВІ:

  • 1 ст. л. крохмалю
  • 1 ч.л солі
  • 1 ч. л. меду трохи теплого молока

Спосіб застосування

Змішай всі інгредієнти маски до стану кашки. Нанеси маску на очищену шкіру обличчя. Потримай маску 30 хвилин. Акуратно видали залишки суміші за допомогою ватного тампона, вмий обличчя.

Маска з крохмалю і цикорію

Маски з крохмалю підтягують шкіру, тонізують її, активізують внутрішні процеси, які відбуваються в шкірному покриві. Додаткові інгредієнти, які присутні в даних косметичних сумішах, лише підсилюють дію крохмалю!

ІНГРЕДІЄНТИ :

  • 4 ст. л. крохмалю
  • 4 ст. л. сметани
  • 3 ст. л. цикорію в порошку

Змішай всі інгредієнти маски до густого стану. Нанеси пасту на очищену шкіру обличчя. Змий маску через 30 хвилин після нанесення.

Маска з крохмалю з яєчним білком

ІНГРЕДІЄНТИ :

  • 1 ст. л. картопляного крохмалю трохи кип’яченої води
  • 1 яєчний білок
  • 0,5 ч. Л. лимонного соку

ЗАСТОСУВАННЯ :

Змішай крохмаль з водою до стану пасти. Введи в крохмальну пасту 1 яєчний білок і трохи лимонного соку. Розмішай все. Повинна вийти в’язка маса, яку буде зручно наносити на обличчя. Нанеси маску на очищену шкіру обличчя і залиш на 40 хвилин.

Читайте також: Зробіть це і ваша шия більше не видаватиме ваш вік

Зніми пасту за допомогою ватного тампона, змоченого в теплій воді.

Маска з крохмалю від змopшок замінить бoтoкс! Чим раніше ти почнеш робити такі масочку, тим краще, – не варто чекати появи вікових змін шкіри.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page