X

Біда привела їх в будинок для безпритульних, але вони щасливі, що зустріли один одного

Будинок для безпритульних в Сумах існує з 2007 року і через нього пройшли тисячі людей, які потребували прихистку, і тільки ці двоє серед тисячі знайшли один одного.

Сергієві 39, а Марії 20 і вони хвилюються перед весіллям. Сергій зустрів її, коли вкотре повернувся в притулок.

“У мене знайомий поліцейський був. Він сказав: щоб ти по місту не бомжував – поїдеш до притулку. Я прожив там чотири роки, потім поїхав у Харків на заробітки, приїхав звідти, знов не склалося, друзі, туди-сюди, все витратив, знов до притулку пішов”, – розповідає Сергій Резніченко.

Там і зустрів Марію, яка посварилася з рідними та не мала куди дітися. Вони спочатку спілкувалися, а потім зрозуміли, що рідніших на цьому світі людей немає.

Сергій влаштувався на роботу та зняв 12-метрову кімнатку в гуртожитку для них з Марією.

“Я з начальником на роботі поговорив, я на металоприйомці працював, він дав мені грошей, я знайшов, зняв кімнату і забрав Машу”, – говорить Сергій.

Тепер у них справжній затишний дім, Сергій вже назбирав цілу бібліотеку, переважно фантастика. Та й їхня зустріч, хіба не фантастика?

На церемонії були присутні соціальні працівники з притулку, друзі та рідні молодих. Вони страшенно раді і горді тим, що створюється нова родина.

“Для нас це перемога. Для нашої команди, для нашого закладу. Я не сумніваюся, що в них все вийде. І ми будемо підтримувати їх й надалі”, – каже соціальна працівниця закладу Тамара Рак.

Пара навідується в свій старий дім і радіє, що вже там не живе.

“Давно тут не жив. Звик вже в затишній кімнаті. Спав ось тут, на другому ярусі. А тепер сплю на дивані, з дружиною”, – розповідає Сергій.

Їхні друзі з притулку, Роман та Марина, теж планують одружитися, що новоспечених молодят дуже тішить.
Вони мріють поїхати на море, бо ніколи там не були. Але це буде після нашої перемоги.

За матеріалами Суспільного.

K Nataliya:
Related Post