fbpx

Бісквітний торт “Чародійка”: cмак, знайомий з дитинства!

Неймовірно смачний і ніжний торт! Готується без особливих зусиль!

Інгредієнти

Для тіста:

– Чотири яйця

– Одна чайна ложка розпушувача

– Один стакан цукру

– Один стакан борошна

Для крему:

– Один стакан молока

– Дві столові ложки борошна

– Одне яйце

– Пів склянки цукру

– Пакетик ваніліну

– 50 грамів вершкового масла

Для глазурі:

– Чотири столові ложки молока

– Дві столові ложки цукру

– Одна столова ложка какао

– 50 грамів вершкового масла

Приготування:

Яйця для бісквіта повинні бути кімнатної температури. Щоб бісквіт вийшов пишним, їх необхідно добре збити з цукром. Потім додати борошно і розпушувач, після чого, знову добре збити. Далі, вилити тісто у форму для торта і поставити в духовку для випікання. Випікати бісквіт до повної готовності (перші 15 хвилин духовку не відкривати, щоб бісквіт не впав, також повторити таку ж процедуру після випікання, залишивши бісквіт остигати протягом 15 хвилин в закритій духовці).

Тепер, дістати бісквіт з духовки і дати йому охолонути повністю. Бісквіт розрізати на три частини, які будемо промащувати приготованим кремом. Готуємо крем. Молоко, борошно, яйце і цукор з ваніліном змішати, і безперервно помішуючи варити на малому вогні до загустіння (тільки не забувайте постійно помішувати).

Коли маса загусне, зняти її з вогню і в гарячий крем додати вершкове масло, все збити і охолодити. Цим кремом промазуємо три бісквіта, накладаючи їх один на одного. А шоколадною глазур’ю пропонуємо прикрасити верх торта. Глазур готується дуже легко. Змішати молоко, какао і цукор і поставити варити все це на водяній бані при слабкому вогні до загусання. Суміші дати злегка охолонути і додати вершкове масло. Глазур наносити на торт в теплому стані. На завершення, торт помістіть в холодильник на півтора, дві години. Тепер наш бісквітний торт Чародійка готовий!

Смачного!

You cannot copy content of this page