fbpx

“Блондинка в пaнтaлонах”: Настя Каменських зважилась на кардинальні зміни іміджу (фото)

Відома українська виконавиця Настя Каменських здивувала фанатів своєю новою фотографією.

Співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram знімок, де пoзує з довгим білим волоссям в образі, в якому знімалася в своєму останньому кліпі на пісню LOMALA, пише “Обозреватель”

Зірка одягнена у відкриту сукню сріблястого кольору з відтінком бежевого. А також – тілесного кольору обтягуючі шорти.

“Приголомшливі новини – ще одна мета в рамках челенджу виконана. Я обіцяла зважитися на кардинальні зміни іміджу. І ось для зйомок кліпу LOMALA я пройшла через три радикальних перевтілення. Особисто мені цей досвід дуже сподобався. Було дуже незвично і цікаво”, – йдеться під кадром.

Також співачка звернулася до шанувальників і закликала їх не боятися змін у житті.

“Друзі, в жодному разі не можна боятися змін! Адже за ними завжди гряде щось нове, яскраве і гарне. В іншому випадку, якщо не зважитися на експерименти, можна так і не розкрити свій потенціал. Тому я закликаю всіх ризикувати, розкріпачуватися і відкривати нове внутрішнє я”, – написала вона.

Підписники зірки виявилися збентежені і не могли зрозуміти чи дійсно Каменських перетворилася на блондинку або ж це просто тимчасова зміна іміджу.

Фанати розділилися в думках: деякі відзначили, що співачці личить новий колір волосся, інші ж розкритикували не тільки колір, але і вбрання.

Читайте також: КАТЯ ОСАДЧА В НАРЯДІ ЗА 650 ДОЛАРІВ ЗАСВІТИЛАСЯ НА КОНЦЕРТІ ВІДОМОГО РЕПЕРА (ФОТО)

“Вилита Шакіра”, “Не дуже світлою”, “В пaнталoнах? Жодного сорому немає, щоб прищеплювати щось прекрасне!”, “Зріст відфотошопила рази в півтора”, “Дуже незвично і красиво!”, “Це перука, вона вже фарбувалася в світлу і їй не личило”, “Довжина і кучері відповідають її волоссю. Але я люблю її чорну”, “На Бейонсе дуже схожа”, “А мені подобалося, коли брюнетка”, “Блонд тобі личить”, “Помолодшала років на 15 реально!”, “Ого, у тебе такі довгі ноги”, – пишуть фанати в коментарях.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Потрясающие новости – еще одна цель в рамках челленджа #obіцяюза100днів от o.b.®️выполнена ✅ Я обещала решиться на кардинальные изменения имиджа. И вот для съемок клипа #LOMALA я прошла через три радикальных перевоплощения☺️ Лично мне этот опыт очень понравился) Было очень необычно и интересно😌 Друзья, ни в коем случае нельзя бояться перемен! Ведь за ними всегда грядет что-нибудь новое, яркое и хорошее😍 В противном случае, если не решаться на эксперименты, можно так и не раскрыть свой потенциал. Поэтому я призываю всех рисковать, раскрепощаться и открывать новое внутреннее я. Присоединяйтесь к челленджу и начните действовать! Условия участия опубликованы на @ob_do_promo_ua. Добивайтесь успеха, становитесь лучше и выигрывайте подарки! главный приз – поездка в Германию ✈️ 🇩🇪 Не откладывайте на потом. Действуйте!

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

You cannot copy content of this page