fbpx

Бріджит Макрон обрала елегантний та вишуканий образ для зустрічі з Володимиром Путіном: фото

Французький Президент Еммануель Макрон у супроводі чарівної дружини Бріджит відвідав Росію. У Санкт-Петербурзі глава держави зустрівся з очільником Кремля Володимиром Путіним, пише 24канал

Зустріч двох гарантів відбулась в рамках Міжнародного економічного форуму. Володимир Путін зустрів французьких високопосадовців у Костянтинівському палаці, де лідери держав обговорили питання зовнішньої політики та двосторонню співпрацю.

Та не тільки вирішення важливих питань запам’ятається після 2-денного візиту Еммануеля Макрона до Росії. Всіх вразив чарівний образ першої леді. 65-річна Бріджит Макрон обрала для зустрічі чорну елегантну сукню. До вбрання дружина Президента Франції підібрала світлий плащ з чорними ґудзиками та туфлі на підборах.

Ідеальна укладка волосся та ніжний макіяж з акцентом на очі доповнили стильний “лук” Бріджит Макрон. Сумка з геометричним орнаментом додала образу першої леді елегантності та вишуканості.

Читайте також: КЕЙТ МІДДЛТОН ПОВІДОМИЛА ПРО СВОЄ УЛЮБЛЕНЕ ЗАНЯТТЯ ЗІ СВОЇМИ ДІТКАМИ (ФОТО)

Варто зазначити, що під час зустрічі з Володимиром Путіним Еммануель Макрон та чарівна Бріджит мило посміхались, що зафіксували фотографи.

Відомо, що ввечері 25 травня подружжя Макронів візьмуть участь у гала-вечорі в Катеринівському палаці, куди їх запросив Володимир Путін. Ймовірно, Бріджит Макрон не зрадить традиції та засвітить розкішну сукню від французького бренду.

You cannot copy content of this page