fbpx

Бріджит Макрон продемонструвала стильний “лук” на офіційній зустрічі: фото

Перша леді Франції Бріджит Макрон не припиняє відвідувати офіційні заходи. 65-річна дружина Еммануеля Макрона демонструє стильні “луки” під час кожного виходу, пише 24канал

23 травня чарівна Бріджит Макрон зустрілась з 58-річною активісткою Латфою ібн Зіатен. Жінка є матір’ю французького військовослужбовця, якого вбuв теpoрист в Тулузі. Трaгeдія сталась у березні 2012 року.

Бріджит Макрон організувала зустріч в Єлисейському палаці. Для офіційного заходу перша леді обрала одяг в одному кольорі. Бріджит Макрон зустріла активістку в завужених джинсах, які підкреслили її стрункі ноги, блейзері та піджаку із золотим ґудзиком. Дружина президента завершила образ туфлями на підборах. Весь “лук” був досить буденним та водночас елегантним.

Окрім цього, Бріджит Макрон зробила простий макіяж з акцентом на очі. Світла помада доповнила образ першої леді та підкреслила щиру посмішку.

Читайте також: МЕГАН МАРКЛ ЗДИВУВАЛА ФEМIНІСТСЬКИМ ВЧИНКОМ У ДЕНЬ СВОГО ВЕСІЛЛЯ: ВІДЕО

Ймовірно, такий буденний образ Бріджит Макрон приміряла не випадково. Адже співрозмовниця першої леді навідалась до Єлисейського палацу теж у синьому вбранні та хустці.

#paris🇫🇷 #elysee#BrigitteMacron #😀🇫🇷😍👠👠

Публикация от liewig (@christianliewig)

#paris🇫🇷 #elyseeparis #brigittemacron #latifaibnziaten #🇫🇷🇫🇷👠👠

Публикация от liewig (@christianliewig)

You cannot copy content of this page