fbpx

Бронзовий призер “Танців з зірками” поділився подробицями особистого життя (фото, відео)

Грузинський красень розповів, чи є в його житті місце для кохання.

25 листопада, відбувся грандіозний фінал “Танців з зірками”. Глядачі і судді визначили переможців сезону, якими стали пара Ігоря Ласточкіна та Ілони Гвоздьової, пише Лайм

Бронзовим призером проекту визнані Іраклі Макацарія і Яна Заєць, а срібними – Леся Нікітюк і Максим Ежов. В новому грудневому номері “VIVA!” грузинський красень розповів, чи є в його житті місце для кохання.

“Зараз у мене немає відносин. Дуже часто виникають симпатії, ось, наприклад, нещодавно на одному заході мені сподобалася одна дівчина. У мене зараз мало вільного часу. Я часто говорив, що мені важко почати відносини через щільний робочий графік. Я настільки себе навантажив різними проектами, насилу уявляю, яка дівчина такий графік витримає. Навіть якщо між нами виникнуть почуття “, – зізнався Іраклі .

Читайте також: ТЕПЕР ТИ – НАШ АНГЕЛ: АКТОРИ “ДИЗЕЛЬ ШОУ” ЗВОРУШЛИВО ВШАНУВАЛИ ПAМ’ЯТЬ ЗAГUБЛOЇ ПОПЛАВСЬКОЇ (ФОТО)

Michelle Andrade привідкрила завісу на роман з Макацарія. “З Іраклі ми спілкувалися так само тепло, як і всі учасники між собою. Я вдячна йому за підтримку на нашому останньому ефірі, після оголошення результатів він підійшов зі словами : “Це дуже несподівано! Я вболівав за вас “. Для кожного з нас це не просто шоу: три місяці ми всі жили танцями, кожен ефір ми всі намагалися подолати самих себе”, – говорить співачка.

https://youtu.be/i_-v_9CWDRQ

You cannot copy content of this page