fbpx

“Будь-яку проблему з дружиною можна вирішити за 5 хвилин!” – Шейх аль-Карні

Не секрет, що чоловіки і жінки дивляться на світ під різним кутом. І те, що для одних є незмірно важливим, інший розглядає як повну нісенітницю.

Жінки часто драматизують на рівному місці, чоловіки ж нарікають на слабку стать за звинувачення в бездушності і примітивізмі. Зрозуміло, істина десь посередині, і кожна сторона відносин повинна пройти свою половину шляху до ідеального взаєморозуміння.

Аїд аль-Карні – мусульманський вчений, письменник і один з найбільш популярних саудівських проповідників.

Не так давно одна з газет опублікувала інтерв’ю шейха аль-Карні, в якому мудрець дає слушні поради щодо врегулювання сімейних конфліктів. Ми з радістю розповімо улюбленим читачам, що ж він рекомендує …

Відносини чоловіка і дружини

Про свій дієвий метод, що дозволяє за 5 хвилин вирішити найсильніші розбіжності з дружиною, шейх аль-Карні розповів на одній із зустрічей з мусульманською аудиторією. “Не тільки Ейнштейн і Ньютон можуть робити великі відкриття. Схід теж на щось здатний”, – сказав учений і письменник з посмішкою і поділився секретом, як налагодити сімейні відносини за дві секунди.

Дуже хочеться, щоб кожен люблячий чоловік прочитав, а головне, почув ці золоті слова!

“Якщо у вас раптом виникли розбіжності з дружиною, не можна підвищувати голос, залякувати або говорити, що вона не права. Будь-якій жінці треба виговоритися – ось і дайте їй це зробити. Тільки не потрібно при цьому дивитися в комп’ютер або телевізор.

Найкраще, що ви можете зробити як чоловік, – капітулювати перед дружиною. Схиліть голову і смиренно слухайте. Найголовніше – мовчіть. Незалежно від того, праві ви чи ні.

Скажіть їй, що вона абсолютно права і що ви вже покаялися перед Всевишнім. Обіцяйте, що такого ніколи більше не повториться. Скажіть, що молите її про прощення, що зробили помилку – самі не знаєте, що на вас найшло. І що ви дуже вже покаялися …

Жінка завжди емоційна, нею правлять почуття. І, як правило, вона добріша, сердечніша і милосердніша за  чоловіків. Жінка доглядає за хвoрими і близькими, навіть коли сама хвoріє. Жінка виношує свою дитину, годує її, притискаючи до грyдей. Вона дарує душевне тепло чоловікові. Піклується і доглядає. Тому капітулюйте перед своєю дружиною і навіть не намагайтеся їй суперечити!”.

Все просто! Якщо ти хочеш налагодити відносини з дружиною, оволодій безцінним досвідом час від часу щиро слухати її. Витративши всього 5 хвилин, ти отримаєш купу вигод для себе і ваших відносин: ти зрозумієш, чим дихає твоя обраниця, дізнаєшся про її переживання, а головне – почуєш між рядків, що, в кінці-то кінців, подарувати їй на найближче свято.

П’ятихвилинна розмова посприяє вашому зближенню і стане відмінною профілактикою чергового скaндaлу. До слова, якщо жінку не вислухати зараз, вона неодмінно змусить тебе зробити це потім, але вже в зовсім іншій формі …

Якщо ти навчишся час від часу бути уважним і спокійним, говорити про свої почуття і частіше обіймати кохану, тоді всі приводи для невдоволення зникнуть самі собою. Щасливими бути просто!

You cannot copy content of this page