fbpx

“Будьте вдячні та ввічливі, бо дуже неприємно на таке дивитися”: Нова публікація Слави Камінської з черговою скаргою на життя у Нідерландах, вельми здивувала користувачів

Як повідомлялось раніше, Слава Камінська разом із мамою і дітьми після повномасштабного вторгнення рф виїхала разом із мамою і дітьми до Нідерландів.

Співачці відверто не подобається бути біженкою і миритись з тими умовами у яких вона опинилась.

Вона регулярно записує відео у яких скаржиться на теперішнє своє життя.

Так, раніше Слава скаржилася на те, що змушена жити із сім’єю у маленькому готельному номері – спеціальному центрі для біженців.

Відомо, що крім даху над головою їм надавали безкоштовне триразове харчування.

Згодом, співачка зняла у Роттердамі квартиру більшого розміру, але після цього її сім’ю позбавили соціального житла.

Артистка поспішила одразу ж висловилася про ставлення до українських біженців на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Цитуємо те що розповіла Слава у своїх Instagram-історіях :

“Я зняла квартиру в Роттердамі. Мама моя прописана досі там, де ми жили. Її звідти вигнали. Ось так люблять українців. Я трохи в шоці. Всі ми: “Європа за нас”. Що за нас? Ніхто не за нас, хлопці. Я переїхала до Роттердама, ми зняли квартиру за купу грошей. Але тут ми залишилися начебто прописані – мама і діти. Я приїжджаю туди, де ми прописані, а там живе уже хтось!”

“Знаєте, з нашою поведінкою нам буде гірше, ніж арабам. Тому що те, як ми поводимося – це огидно. Я сьогодні теж лаялася. Якщо що, я як араб”.

Не відомо, на яку реакцію розраховувала Слава, але у коментарях люди були, м’яко кажучи, здивовані її вчинком і словами:

“Будьте вдячні та ввічливі, бо дуже неприємно на таке дивитися”.

“Ми теж у Нідерландах. У таборі, нас зареєстрували, дали bsn номер, їжу привозить кейтеринг, щотижня приходять роботодавці та працевлаштовують. Люди отримують чистими на руки 1200-1500 євро. Діти ходять до школи, життя тече своєю чергою. Ні разу за весь час я не бачила і не чула жодної дuскримінації у бік українців, лише співчуття та допомогу”.

“Слава, не гарно говорити таке країні, яка так багато допомогла українцям! Ви собі можете винаймати житло, а деякі бігли у гумових шльопках із раші (попередньо вивезені з Маріуполя) через Литву чи Естонію. Тому ваші висловлювання звучать дуже некрасиво”.

“Добре. що володію найдорожчою валютою. яка має назву – Вдячність. Нажаль, її немає в банкоматах, вона конвертується лише у Сeрці”.

Миру нам усім і розуміння!

You cannot copy content of this page