fbpx

Буквально через два тижні після їх весільної подорожі, мені почав дзвонити мій син і просити що-небудь йому приготувати. Спочатку він не зізнавався, що в їх молодій сім’ї є якісь проблеми – говорив, що просто скучив за моїми стравами

Кілька місяців тому мій син відсвяткував весілля. На мій погляд, він вибрав собі в дружини дуже молоду і манірну панночку. Я його просила не поспішати, і краще придивитися до обраниці, але він вчинив по-своєму.

Дівчині зараз 22 роки, а моєму синові 31. Я не маю нічого проти такої різниці у віці, але ж завжди потрібно шукати собі пару приблизно одного рівня розвитку… Вони зустрічалися до цього 2 роки, ніколи при цьому не жили разом. Як я зрозуміла, ця мадам була проти співжиття до шлюбу, і таким чином затягла його скоріше в РАЦС…

Я говорила синові, що нічого доброго з цього не вийде – його обраниця ніколи не жила окремо від батьків, і тому не вміє самостійно займатися господарством. Так і вийшло. Буквально через два тижні після їх весільної подорожі, мені почав дзвонити мій син і просити що-небудь йому приготувати. Спочатку він не зізнавався, що в їх молодій сім’ї є якісь проблеми – говорив, що просто скучив за моїми стравами. Але якось раз, вечеряючи у мене, він розповів, що його Настенька нічого не вміє і не хоче робити по дому.

Виявилося, його дружина – прихильник всяких дієт і правильного харчування, тому може тижнями харчуватися гречкою і приготованою на пару рибою. Єдине, що у неї нормально виходить – це яєчня і макарони з сиром, але син ними швидко переситився. У прибиранні дівчина теж не сильна – посуд миє тільки в посудомойці, і не миє підлогу вручну (у них є робот-пилосос, але одного його для наведення порядку недостатньо).

Після цієї розмови, я приходила до них у гості і намагалася поговорити з цією панянкою, але толку – як об стінку горохом. Вона стоїть на своєму, і доводить мені, що всі мої рецепти шкідливі, і що більшість страв зараз можна купити в напівготовому вигляді. На рахунок приирання вона сказала мені, що у неї немає часу, щоб часто його проводити – вона вчиться в інституті і підробляє вдома майстром з манікюру.

Зрозумівши, що особливої ​​користі від дружини немає, син став просити мене допомагати йому із прибиранням і готуванням за гроші, але це якось не по-людськи… Невже жінки зараз настільки розлінились, що не можуть викроїти кілька годин на день, щоб прибрати в домі і порадувати коханого чоловіка чимось смачненьким? Що ж тоді буде, якщо у них появиться дитина?

За моїх часів не було всієї тієї побутової техніки, що є у моєї невістки, але я виконувала всю роботу по дому. Не розумію, чому вона вирішила вийти заміж, якщо їй самій досі нянька потрібна, і вона не може нічого зробити самостійно…

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page