fbpx

Бути однією – не страшно, страшно на все життя залишитися не з тією людиною

Будь одна, поки ти не знайдеш того, хто буде старатися для тебе

Бути однією – не страшно, страшно на все життя залишитися не з тією людиною

Бути однією – це не страшно, не погано, це не прокляття, не будь-яка інша нісенітниця, яку придумують люди. Бути однією – це не самотність, поки ти сама так не вирішиш.

Бути однією краще, ніж погоджуватися на низку невартих пoбачень, після яких ти тільки будеш ненавидіти себе. Бути однією – це час, щоб розібратися в собі, і цей час дуже важливий.

Людей же так лякає самотність, хоча на те немає ніякої причини, тому що все залежить від вас самих – добре це буде чи погано.

Будь одна, поки ти не знайдеш того, хто не просто говорить, що буде поруч, а хто дійсно поруч і завжди радий тебе бачити. Будь одна, поки не знайдеш того, хто не знаходить нескінченні виправдання, а дійсно хоче проводити з тобою час, робити те, що ти хочеш.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто говорить про тебе, хто розповідає про тебе своїм друзям, своїй родині, колегам, випадковому попутнику в транспорті – буквально кожному. Будь одна, поки не знайдеш того, хто пишається тобою, тому що все, що менше – не варте тебе.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто не може дочекатися зустрічі з тобою, але не тому, що він хоче контролювати тебе, а тому що переживає.

Будь одна, поки не знайдеш того, кому не потрібно доводити, що ти гідна кохання, кого не треба вмовляти, щоб він покохав тебе. Той, чию увагу ти повинна вимолювати, не вартий твого часу. Якщо ти комусь подобаєшся, ти будеш це знати, інакше пора відпустити його і зосередитися на собі.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто сумує за тобою, коли тебе немає поруч, а не того, хто забуває про тебе на вихідні, тільки поки не нап’ється або йому не стане нудно. Будь одна, поки не знайдеш того, кому не наплювати на те, що ти відчуваєш. А не того, хто говорить «Ну ти ж мене пробачиш, ти завжди пробачаєш», або чекає, що ти і так переживеш. Будь одна, поки не знайдеш того, хто не пропадає без попередження і не змушує тебе губитися в здогадах.

Читайте також: У мене є тільки одна порада стосовно чоловіків, яку дам своїй дочці

Будь одна, поки не знайдеш того, хто пишається тобою, хто надихає тебе, хто хоче, щоб ти була краща і хоче допомогти тобі в цьому. Будь одна, поки не знайдеш того, хто зводить на «ні» всі твої комплекси і підвищує твою самооцінку. Будь одна, поки не знайдеш того, хто ставить тебе на перше місце, тому що у тебе немає часу бути чиєюсь запасною.

Будь одна, поки не знайдеш того, хто дійсно буде намагатися заради тебе і заради вас. Так багато людей погоджуються на посередні відносини з неправильними людьми – не будь однією з них. Любов – це те, в чому ти ніколи не повинна погоджуватися на менше, ніж гідна.

А до того часу – будь одна. Ти потім скажеш собі «спасибі» за це.

За матеріалами.

Опубліковано 7 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page