fbpx

Бєдняков висловився про колег з «Орла і Решки»

Проєкт «Орел і решка» виходить з 2011 року і мало хто в Україні здогадувався, що це український продукт, адже мова спілкування була на «общєпонятном». За 25 сезонів програмі вдалося об’їздити світ. Після повномасштабного вторгнення Росії багато хто з ведучих цієї програми переосмислив своє ставлення до Росії, а дехто мовчить і досі.

Андрій Бєдняков, який вів програму 7 сезонів відчув на своїй родині, що рускій мір прийшов тільки нищити – його мами не стало в заблокованому Маріуполі. Вона тяжко нездужала, але він не міг бути біля неї в останні її дні. Андрій інколи висловлюється щодо своїх колег по роботі і цього разу розповів хто його абсолютно не здивував, а хто просто вразив.

“Найбільша проблема, що всі мусолять цю тему, значить, чекали від них чогось іншого. Від Регіни Тодоренко, наприклад, я не очікував нічого. Не мав надії, що вона висловить свою позицію. Тому дуже не засмутився. І через інших своїх колег з Орла і Решки – абсолютно ні”, – каже Бєдняков.

“Приємно здивував мене та продовжує дивувати Коля Серга. Хоча я знав, що він патріот. Леся Нікітюк – це зрозуміло. Це щира українка з Хмельницького. Вона дивує лише по-хорошому”, – каже ведучий.

Він недавно похвалився, як його 6-річна донька виконує пісню «Ой у лузі червона калина».

Фото: obozrevatel.

07/21/2022

You cannot copy content of this page