fbpx

Чого не можна говорити чоловікам різних знаків Зодіаку

Астрологія вельми цікава річ. Особливо коли мова заходить про відносини.

Ви або дійсно вірите в те, що радять нам зірки, або з посмішкою читаєте рекомендації астрологів, навіть якщо не схильні довіряти подібним істинам.

Всі зіркові підказки допомагають нам зрозуміти, з ким ми найбільш сумісні, а з ким не зможемо ужитися. Що варто говорити, а чого слід уникати при спілкуванні з чоловіками, народженими в різний період часу.

Отже, цей список, який спирається на знак Зодіаку вашого чоловіка, покаже, чого ніколи не варто вимовляти в його присутності. Так ви зможете уникнути ряду помилок і зберегти відносини міцними і надійними.

1. Водолій (20 січня- 18 лютого)

Уникайте фрази: «Я не розумію тебе»

Якщо ви знаходитесь у відносинах з чоловіком -Водолієм, будьте готові до життя, як на американських гірках.

Динамічний і зацікавлений в багатьох речах, він відноситься до типу хлопців, які захочуть здивувати вас відразу ж після знайомства.

Цілком можливо, що приплив адреналіну він подарує вам на першому побаченні. Він напевно придумає щось незвичайне і динамічне, наприклад підводне плавання або стрибок з парашутом або ж запросить подивитися страшний фільм. Одним словом, це буде неодмінно щось захоплююче.

Чоловік-Водолій не з тих, хто живе мирним повсякденним життям – він любить час від часу струс, тільки тоді йому цікаво жити. Рутина і нудьга явно не для нього.

Водолій завжди хоче веселитися, навіть якщо такі веселощі не збігається з зоною комфорту його другої половинки. Він і не думає про те, що деякі речі можуть доставити дискомфорт коханій дружині. Чоловік-Водолій лише хоче розділити ці веселощі з любов’ю всього свого життя.

Сказати Водолію: «Я тебе не розумію», це ідентично тому, щоб сказати йому: «Я не відчуваю того, що ти мене любиш». Уникайте цієї фрази в стосунках з Водолієм. Повірте, це вище його розуміння.

2. Риби (19 лютого-20 березня)

Уникайте фрази: «Перестань витати в хмарах і почни, нарешті, щось робити!»

Ви знаходитесь у відносинах з хлопцем-Рибою?

Тоді ви повинні знати, що він натура чутлива і вразлива. Він глибоко відчуває і знаходиться в контакті зі своїми емоціями, і, швидше за все, саме з цієї причини ви в нього і закохалися, чи не так?

Хлопець, який здатний налаштуватися на глибокі почуття, а також читати твої почуття, безумовно, бажаний партнер. Чуттєвість і глибина завжди в ціні. Крім того, більшість Риб в кінцевому підсумку пов’язує життя з творчістю. Багато хто вибирає, заняття музикою, інші починають писати, знімати фільми або створювати щось творче і прекрасне.

Саме через глибину характеру чоловік- Риба часто занурений в себе. Ймовірно, він зосередив думки над втіленням в життя свого наступного проекту або розмірковує про щось, дійсно, важливе для нього.

Його розум – це полотно, а його думки – це фарби, що створюють гарні образи. Якщо ви скажете йому, що його мрія – марна трата часу і що він повинен почати щось робити, ви можете глибоко образити його. Він прийме слова близько до серця і ще не скоро забуде вам сказане.

3. Овен (21 березня -19 квітня)

Уникайте фрази: «Ми зробимо так, як я вважатиму за потрібне!»

Пам’ятайте про те, що чоловік-Овен – природжений лідер. Саме він повинен бути людиною, яка приймає рішення у вашій парі.

Йому подобається, коли щось відбувається. Сильна воля і відданість самому собі змушує його здаватися впевненим в хороші дні і трохи зарозумілим в ті дні, коли щось йде не так. Типовий приклад такого чоловіка – Гастон з «Красуня і чудовисько».

І точно так само, як і Гастону, чоловікові-Овну не подобається, якщо щось йде не за його планом. Такий чоловік любить відчувати себе вагомим і нести відповідальність за свої вчинки.

Це означає, що Овну потрібен партнер, який дозволить йому бути главою сім’ї. Деякі жінки (і чоловіки) абсолютно нормально ставляться до цього, в той час як інші можуть відчувати потребу керувати самим.

Бажання жінки управляти Овном зробить її нещасною, і він з меншою ймовірністю вибере ту представницю слабкої статі, яка буде домінувати над ним.

4. Телець (20 квітня-20 травня)

Уникайте фрази: «Я не шукаю нічого серйозного»

Ви знаходитесь у відносинах з чоловіком-Тельцем? Тоді ви вже знаєте всі його сильні і слабкі сторони.

Часом він дуже сором’язливий, і, може бути, повільно розгойдується, але варто його роздратувати і помахати перед обличчям червоною ганчіркою, і Телець змінюється на очах. Це його зарядить.

Оскільки він трохи повільний, щоб розгойдатися, йому потрібен відданий і щасливий партнер, який буде поруч з ним підтримувати в його починаннях.

Пам’ятайте, що шлях до серця Тельця – відданість і вірність. Іноді потрібно бути готовим до того, що Телець опиратиметься рогами. Він не відкривається легко людям, тому він може відчути себе вразливим, якщо занадто швидко стане вам довіряти.

Сказати Тельцю, що ви не шукаєте нічого серйозного після тривалого періоду знайомства з ним, означає ранити його. У нього не залишиться іншого вибору, крім як відійти – може бути, навіть назавжди – настільки він боїться, що його серце залишиться розбитим.

5. Близнюки (21 травня-20 червня)

Уникайте фрази: «Давай перетворимо наше життя в звичайну рутину»

Дівчата, що складаються у відносинах з Близнюком, напевно знають свого коханого.

Як правило, Близнюки дуже балакучі і є майстрами красивих слів. Вони відмінно висловлюються, як в усній, так і письмовій формі, що робить їх незрівнянними ораторами і ідеальними співрозмовниками.

Близнюк знає, як правильно висловити свої почуття, як позитивні, так і негативні. І коли мова заходить про його почуття, він здатний висловлюватися до сліз.

Будучи по натурі людиною живою і рухливою, він хоче досліджувати світ і відкривати для себе нові і незвідані речі. Не дивно, що фраза «Давай зробимо наше життя стабільним» або щось подібне, може налякати вашого Близнюка. Подібні речі він не захоче навіть чути. Адже він любить читати блоги про подорожі, уважно вивчати різні тури в цікаві країни.

Він, ймовірно, не з тих, хто в свята залишається вдома. Щоб уникнути реальності, він планує канікули охочіше, ніж облаштовує свій побут. Тиха гавань у вигляді маленького будиночка з білим парканчиком може навіяти на нього велику тугу.

Якщо у Близнюка з’являється хоч найменша підозра на нудьгу і на те, що його життя може стати передбачуваним, він стає дуже незадоволеним.

6. Рак (21 червня-22 липня)

Уникайте фрази: «Я не маю потреби в тобі»

Рак любить відчувати себе потрібним. І неважливо, чи стосується це важливих життєвих аспектів, або ж просто потрібно поміняти лампочку, чоловік-Рак повинен себе відчувати потрібним.

Цей хлопець хоче бути тим, кого покличуть, якщо терміново потрібно вирішити виниклі проблеми. Вам знайома ситуація, коли вам з хлопцем-Раком хотілося зосередитися на приємному романтичному вечорі, але він відвернений?

Вся справа в тому, що все про що він у цей момент думає це те, що потрібно полагодити ніжку стільця.

Або, може бути, ви їдете кудись з ним у своїй машині, і поки ви намагаєтеся зосередитися на розмові і добре провести час, він слухає двигун вашого автомобіля, щоб спробувати зрозуміти, чи все з порядку.

Ніколи не вимовляєте при вашому чоловікові, що ви не маєте потреби в його допомозі. Цей хлопець повинен відчувати себе важливим і необхідним у вашому житті. Дозвольте йому взяти участь у вирішенні тієї чи іншої проблеми, таким чином, він відчує себе значущим.

7. Лев (23 липня-22 серпня)

Уникайте фрази: «Добре, але що далі?»

Лев – король усього, що він бачить. Він – головний учасник будь-якої вечірки. Він завжди повинен знаходитися в центрі уваги.

Немає нічого кращого для Лева, ніж присутність поруч близької людини. Він буде в захваті, що його партнер дарує йому свою увагу, енергію і розділяє його погляди.

Леву важливо, щоб ним милувалися і надавали багато значущості. Він вміє і хоче насолоджуватися життям і цінувати моменти.

Образно кажучи, йому хочеться відчути аромат кожної квітки, вдихнути свіжий ковток повітря. Так навіщо ж руйнувати такі прекрасні моменти запитаннями про те, що ж буде далі?

Тому, якщо хтось перериває настільки чарівні моменти подібними запитаннями, настрій Лева відразу ж псується. Можливо варто не думати про те, що ж буде далі. Просто насолоджуйтеся моментом разом з вашим улюбленим Левом.

8. Діва (23 серпня-22 вересня)

Уникайте фрази: «Я не дівчина в біді, мене рятувати не потрібно»

Ми всі знаємо цього хлопця, такого собі принца на білому коні.

Зустрівши дівчину з розбитим серцем після попередніх відносин, хлопець-Діва намагається залікувати її рани.

Діва це, як правило, турботливий, добрий, уважний і чуйний чоловік. Це завжди надійне плече, на яке можна спертися. Він буде тим, хто дасть слушну пораду і візьме вас під свою опіку.

Він той самий прекрасний лицар, який виручить і врятує дівчину в важкому становищі. Але що ж відбувається з дівчатками, які не потребують допомоги? Швидше за все, їм такий хлопець не потрібен. Тому не варто говорити Діві, що ви не дівчина, якій потрібна допомога. Інакше він швидко переключиться на ту, хто цього потребує.

9. Терези (23 вересня-22 жовтня)

Уникайте фрази: «Я не хочу приймати жодних рішень. Можна мені перекласти це на тебе?»

Чоловік-терези, як правило, дуже врівноважена людина. Йому подобається займати нейтральну позицію в багатьох ситуаціях і вміло приймати рішення, які вимагають нейтралітету.

Найчастіше чоловік-Терези хороший суддя і посередник у вирішенні конфліктних ситуацій. Але йому не подобається занадто розгойдуватися з боку в бік. Адже таке розгойдування може порушити звичну рівновагу, а значить, принести дискомфорт.

При виборі партнера він хоче знайти ту, яка стане його товаришем і соратником. Йому потрібна людина, на яку він може спиратися. У свою чергу, він також може стати надійною опорою своїй жінці.

Чоловік-Терези не намагається бути занадто домінуючим або, навпаки, покірним – він просто намагається вирішувати проблеми, виходячи з ситуації.

Тому золоту середину він шукає також в партнері. Він не хоче приймати всі рішення, але також у нього немає бажання тягнути всі проблеми на себе.

Запропонувавши вашому хлопцю-Терезам самому вирішити виниклі проблеми, ви тим самим додаєте мінуси в свою скарбничку.

Якщо дівчина не налаштована на так звану золоту середину, і її не цікавить демократичний підхід до речей, тоді чоловік-Терези явно не для неї.

10. Скорпіон (23 жовтня-21 листопада)

Уникайте фрази: «У мене немає амбіцій»

Всім відомо, як гарячий чоловік Скорпіон! Він чудовий, і намагається догодити до останнього, коли мова заходить про близькість.

Він любить поняття влади, і ніщо не хвилює його більше, ніж сильна жінка. Він також вважає себе людиною не слабкою.

І якщо він зустріне таку ж сильну жінку, він відчує себе на вершині цього світу.

Приклад ідеальної для Скорпіона жінки – сильна незалежна Амаль, дружина Джоржда Клуні.

Йому потрібна жінка, яка хоче досягти нових висот і, яка, дійсно, може кинути виклик всьому світу і самій собі.

Вона може займатися власним бізнесом або ж бути кращим працівником у своїй області. Головне для Скорпіона, щоб вона була успішною і представляла з себе щось.

Тому сказати вашому чоловікові-Скорпіону, що у вас немає ніяких амбіцій, інтересів або талантів, це все одно, що відразу закінчити з ним стосунки. Ви перестанете бути для нього цікавим партнером і він швидко переключиться на іншого гравця.

11. Стрілець (22 листопада-21 грудня)

Уникайте фрази: «Я боюся нових експериментів»

Якщо раніше ви не зустрічалися з чоловіком – Стрільцем, не хвилюйтеся – ви не одна така, тому що їх дуже важко приручити і зв’язати родинними узами.

Їх частіше можна зустріти в подорожах, ніж сидячими за письмовим столом весь день. Мрія Стрільця -знайти роботу, що дозволяє йому подорожувати. Йому потрібні нові відкриття і експерименти.

Нова віза в паспорті зробить його по справжньому щасливим. Крім того, йому подобається пробувати щось нове з жінкою, яку він по-справжньому любить.

Сказавши йому, що ви боїтеся або не хочете нових експериментів в житті, ви втрачаєте відразу безліч пунктів в очах свого коханого.

Якщо ви раптом прохопитеся, що вас не розбурхують літаки і не тягнуть далекі країни, Стрілець буде вражений і розчарований.

Тому ніколи не вимовляєте подібних фраз в присутності свого чоловіка-Стрільця. Інакше він просто візьме квиток на найближчий рейс і відправиться на пошуки нових пригод, можливо, вже зовсім в іншій компанії.

12. Козеріг (22 грудня-19 січня)

Уникайте фрази: «Між нами просто інтрижка»

Ваш хлопець -Козерог? Тоді ви знаєте, що ця людина серйозно налаштована на відносини і чекає того ж від жінки, яку він вибере.

Він не відкривається дуже легко. Має пройти час, щоб Козеріг почав повністю довіряти партнеру. Тому повна лояльність приходить тільки після того, як він відчуває, що дійсно може покластися на свою другу половинку.

Якщо вам вдасться завоювати його довіру, можете вважати, що вам крупно повезло. Його відданість вам буде безмірною.

Але варто тільки Козерогу здогадатися, що ви не налаштовані серйозно на відносини з ним, він відразу ж закриється.

Сказавши йому, що між вами просто інтрижка, і що ви хочете просто легкого спілкування або флірту, означає зруйнувати відносини з Козерогом.

Він просто збере речі і піде від вас. Тому, якщо ви шукаєте щось швидкоплинне і легке, Козеріг явно не для цієї мети. Вам варто перемкнутися на кого-небудь іншого.

You cannot copy content of this page