fbpx

Чого ніколи і ні за яких обставин не потрібно робити для чоловіка, якщо у ваших планах залишитися з ним надовго

Жаліти.

Якщо ваш чоловік плаче, поплескайте його по плечу, а якщо він продовжить лити сльози і після цього – купіть своєму обранцеві памперс. Як не дивно, в реальності ці поради дійсно працюють. Проблема в тому, що на відміну від жінок, чоловік за жалість до нього почуття любові не відчуває. Тобто скаржитися на життя він буде вам, а так само скиглити – при вас, а гуляти і, що характерно, справляти весілля – з іншими. Проблема в тому, що жінці завжди здається, ніби скарги – це ознака глибоких стосунків, адже вона його, нещасного й самотнього, витягуєте з безодні відчаю, пише Gazeta.ua.

Дарувати дорогі подарунки.

Подарунки повинні бути рівноцінними. По-перше, спроба завоювати чоловіка грошима, швидше за все, не приведе до успіху, навпаки, дорогими подарунками ви можете тільки відштовхнути його, особливо якщо він собі такої розкоші дозволити не може. По-друге, якщо вам попався недобросовісний представник сильної статі, любов може перетворитися на використання.

Допомагати фінансово.

Навіть якщо у вашого обранця порожній гаманець і він ніяк не може знайти роботу, запам’ятайте: роботу можна знайти завжди, і якщо чоловік мріє не тільки самореалізуватися, але ще і годувати родину, можна, зрештою, і вантажником попрацювати. Якщо у вас увійде в звичку давати коханому великі суми, рано чи пізно це закінчиться погано – вам доведеться знайти спочатку другу, потім третю роботу, а кохання від цього у вашому житті більше не стане.

Вимовляти фразу “а я тобі казала”.

Навіть якщо ви сто разів праві. Навіть якщо ви його попереджали, застерігали і говорили, як треба було, а він посмів не послухатися вас. Немає нічого провокаційного, ніж ваша фраза “а я тобі казала”. По-перше, ви виявилися розумнішими, ніж він, по-друге вказали йому на це. Будьте впевнені, тепер ваш коханий напевно образиться, більше того – швидше за все, в недалекому майбутньому пригадає вам свій прикрий промах.

Міняти зовнішність

Жінки люблять змінюватися. Сьогодні – брюнетка, завтра блондинка. Все це в межах норми. Якщо ж на кардинальній зміні іміджу наполягає ваш обранець – задумайтеся. Обрізати або відрощувати волосся на догоду чоловікові? Просто тому що йому так захотілося? Не варто, особливо якщо ви належите до тих щасливиць, які встигають не тільки заробляти гроші і готувати сніданки з вечерями, але ще й стежити за собою. Якщо вашому обранцю подобаються худорляві дівчата, а ви – власниця пишних форм, чому б не порадити чоловікові знайти собі свій ідеал, а не намагатися підігнати під неймовірні параметри. Ваш чоловік повинен приймати вас такою, яка ви є (зрозуміло, в розумних межах), в іншому випадку це просто не ваш чоловік.

Відмовлятися від особистого життя і кар’єри

Чим більше ми присвячуємо життя своїм чоловікам, дітям і домашнім турботам, тим швидше втрачає до нас інтерес наш коханий. Рано чи пізно йому захочеться, по-перше, побути одному, по-друге – подивитися на красиву жінку. І будьте певні, в більшості випадків, якщо ви не в змозі скинути з себе халат, фартух, він знайде собі інший об’єкт захоплення. До речі, це зовсім не означає, що ваш благовірний стрімголов кинеться шукати собі іншу. Ні, він просто буде милуватися іншими.

Те ж саме стосується і вашого особистого часу і простору. Якщо ви вийшли заміж, це зовсім не означає, що треба закинути друзів, роботу і інші приємні для вас речі. Навпаки, чим різноманітніше і повніше буде ваше життя поза сім’єю, тим більше до вас буде тягнутися ваша половинка. Але знову ж, не забувайте – у всьому потрібно знати міру.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page