fbpx

Чоловік дізнається – не пробачить: на моїх очах донька руйнує своє життя, а мене не чує

Моя єдина донька дуже вдало вийшла заміж. Причому вдало в усіх відношеннях. Чоловік трохи старший, але любить і обожнює її. У неї немає потреби працювати. Він подарував їй салон краси, про який вона завжди мріяла. Тепер у Лесі є можливість займатися улюбленою справою і не переживати про сімейне благополуччя.

Про таке життя мріють багато дівчат, але лише одиниці отримують це бажане в дійсності. Для неї тепер немає нічого неможливого, чого б вона не побажала, чоловік купує без роздумів. Чого ще можна бажати?! Живи та радій.

Після їхнього одруження в мене на душі з’явилося спокій за долю доньки. Я виховувала її сама. Чоловіка не стало, коли я була на останньому місяці. Заміж більше вийти не змогла. Другого такого чоловіка, як мій коханий чоловік, я більше не зустрічала. А вийти за кого попало – ніколи не намагалася.

Знаючи, як важко жінці, коли поруч немає справжнього чоловіка, я всією душею просила Бога дати доньці гідну пару. І коли вона познайомила мене з майбутнім зятем, то я відразу зрозуміла, що мої слова почуті. Після цієї зустрічі я вперше після прощання з чоловіком, відчула себе під чоловічий захистом.

Вона в шлюбі вже майже п’ять років. Діток поки не мають. У повну силу живуть для себе. У зятя є дитина від першого шлюбу, тому він не поспішає з другою. Сказав, що до тридцяти може насолоджуватися життям, а потім вже усвідомлено і з бажанням ставати матір.

Таке взаєморозуміння в наш час велика рідкість. Я постійно твердила Лесі, що другого такого чоловіка доля не подарує, і що потрібно триматися за нього обома руками. З таким чоловіком будь-яка жінка відчуває себе королевою. Вона завжди посміхалася і казала, що сама це вже зрозуміла.

Але нещодавно я стала випадковим свідком її невірності. Моя дівчинка і молодий на вигляд не багатий хлопець, схожий на студента. Не буквально, але дещо серйозне побачила. У мене все обірвалося всередині. Навіщо їй все це потрібно? Чого не вистачає в житті? Чи захотіла зрозуміти, як люди рахують копійки від зарплати до зарплати ?! Адже вчитися Леся не хотіла, вирішивши, що вдале заміжжя не передбачає обов’язкового вищої освіти.

Я в цей же день поговорила з нею. Але на мої докори Леся реагувала занадто бездушно і роздратовано. Стверджуючи, що вперше по-справжньому закохалася, і готова на будь-які кроки заради нього.

Але цей студент значно молодший за неї. Невже вона, доросла, заміжня жінка не розуміє, що як тільки у неї не буде на нього грошей, то він відразу ж припинить ці стосунки?! Як можна бути такою наївною в тридцять років ?! Ти заміжня за прекрасним чоловіком. Він хоче від тебе дитину. Він дав тобі можливість пожити в своє задоволення. Але він ніколи не пробачить невірності! Як і першій своїй дружині!

Але Леся не слухає мене. Боюся, що вона сама зруйнує своє життя, а потім буде шкодувати. Як вберегти доньку від цієї помилки?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page