fbpx

Чоловік дратував до трясучки своєю лагідністю, сюсюканням і гугнявим голосом – розмазня. А є чоловіки – імпозантні, з красивим голосом. Але життя розставило все на своїм місця, коли пізнім вечором на вулиці пригpoзили ножeм

Історія про те, як несміливий чоловік своїми діями змусив всіх відкрити рот від здивування.

За матеріалами – Пошепки.

Анну чоловік дратував. Розмазня. Недотепа… Ласкавий такий, сюсюкає вічно і голос такий гугнявий робиться від цієї лагідності. Дратував, що аж подих від роздратування перехоплювало. Хотілося тарілку об стіну і… А тут ще на день народження запросили друзі. Сімейна пара. Чоловік — імпозантний брюнет з низьким баритоном, красень, задивитися можна.

Та й дружина в подружній парі не поступалася. А як інакше, якщо їй люблячий чоловік то шубу, то колечко, то салон краси оплатить?… Все застілля Анна похмуро мовчала, через силу всміхаючись. Роздратування накопичувалося. І жартував щось чоловік іменинниці смішно, і тости які цікаві говорив…

«А мій-то що б сказав? Бурмотів б невиразно і посміхався зніяковіло, як дитя беззахисне», — кипіла подумки Анна. Хоч розлучайся.

Стемніло. Подружжя вирішили провести гостей, які засиділися, заодно і прогулятися. У світлі ліхтарів блищав вологий від дощу асфальт. Холодний весняний вітер приємно освіжав після пари келихів вuна. Йти було недалеко, хвилин двадцять. Анна і не помітила як шлях їм перегородили троє.

«Закурити є?» — нахабно запитав найпотужніший з трійці. «Годинник, гроші, золото? Мобільники. Все сюди, раз-два!» В руці смутно блиснуло лезо.

Синиця, який щойно імпозатно проголошував тости, судоржно вдихнув і почав розстібати годинник. Анна остовпіла від жаху.

«Геть звідси», — раптом спокійно і чітко сказав чоловік Анни, звертаючись до головного з трійці.

Хлопці остовпіли. У Анни похололо всередині.

«Тільки ворухніться, поpіжу», — так само буденно сказав її чоловік. Жінка Синиці повільно-повільно перемістилася за спину чоловіка Анни, туди ж подався Синиця.

Трійця завмерла. Потім головний, мабуть, зробивши якісь висновки, натужно розсміявся.

«Так пожартували ми, мужик, закурити шукали. Ну немає, так і не треба. Пішли, хлопці».

Їх кроки завмeрли в нічному повітрі, коли до Анни повернулася здатність дихати. Її трясло від переляку.

«Ну що ти, що ти, маленька, злякалася?» — вже звичним, злегка гугнявим голосом м’яко пробурмотів чоловік і обійняв за тремтячі плечі.

Читайте також: У мене був звичайний чоловік, я його дуже сильно любила. Лише коли народила йому сина, відкрилася уся правда! Чоловік приїхав на лімузині і повіз в невідомому напрямку

… Вранці Анна клопотала на кухні. Пекла оладки, накривала стіл, заварювала найміцнішу каву, яку так любив її чоловік. «І ніякий він не недотепа», — подумала вона з любов’ю. На годиннику була сьома ранку.

Як ви думаєте, що сталося з несміливим чоловіком в цю ніч?

You cannot copy content of this page