fbpx

Чоловік готовий їсти навіть вночі. Неперевершені рулети зі звичайного сала. На хліб, до борщику, або як закуска. Ну дуже вже смачно!

Чоловік готовий їсти навіть вночі. Неперевершені рулети зі звичайного сала. На хліб, до борщику, або, як закуска. Ну дуже вже смачно!

Інгредієнти:

  • 1,5 кг. свіжого сала;
  • головка часнику;
  • 0,5 склянки солі
  • 1 ст. л. чорного перцю;

Готуємо:

У рулетах крім самого сала будемо використовувати часник, червоний гострий перець, солодку паприку і сушений кріп. Сало можна взяти вже солоне, так буде швидше. Якщо ви засолили сало самостійно, то шкуру з нього потрібно зняти.

Сало нарізати невеликими порціями, засипати його сіллю, додати часнику і перцю і залишити на кілька днів в холодильнику. Потім кожен шматочок промиваємо від зайвої солі, а часник прибираємо в окремий посуд, він ще стане в нагоді.

Тепер можна готувати рулети. Сало пропускаємо через м’ясорубку і додаємо до нього солоний подрібнений часник, червоний гострий перець і перемішуємо. На харчову плівку викладаємо масу і прибираємо на 15 хвилин в холодильник.

Потім розкочуємо сало товщиною приблизно в 1 сантиметр. Час додати спецій. Посипаємо перший пласт червоним гострим перцем і скочуємо в рулет. Точно так робимо наступний рулет, але замість перцю додаємо сушеного часнику.

Залишаємо рулети в морозилці до повного замерзання і можна їсти.

Смачного!

You cannot copy content of this page