fbpx

Чоловік Лілії привів додому свою колишню. І сказав дружині, що та навчить її готувати

Одного вечора до мене приїхав в гості двоюрідний брат. І повідомив мені, що недавно одружився на своїй дівчині Лілі. Мене така новина дуже здивувала. Адже після розлучення з колишньою дружиною брат довго не прагнув до серйозних стосунків. Він сказав, що Ліля – прекрасна жінка, але у неї є один недолік. Обраниця Сашка зовсім не вміла готувати.

Погана господиня

Мій двоюрідний брат, як і всі чоловіки, любить смачно поїсти. Віддає перевагу домашнім стравам, в яких обов’язково має бути м’ясо. А Лілія готувати відмовлялася, говорила, що не вміє. І що краще замовити їжу на винос або купити напівфабрикати. Саша не хотів харчуватися сардельками і пельменями, як холостяк. А сам готувати не хотів, стверджував, що це жіноча справа. Не знаючи, що робити в такій ситуації, він попросив у мене поради. Я сказала, що не буду втручатися в їхню сім’ю і давати Лілі уроки кулінарії. Крім того, якщо жінка не стала слухати обранця, то і на поради його сестри уваги не зверне.

Хитрий план

Я вирішила запропонувати братові інше рішення. Піти на ринок і купити нечищену та непотрошеную рибу, наприклад, коропа. Принести її додому і попросити Лілю приготувати вечерю. Якщо дружина знову відмовиться, до вечора потрібно вийти з дому, нібито за напівфабрикатами. Ліля буде думати, що чоловік повернеться з піцою або сардельками. Але Сашку потрібно заздалегідь домовитися з красивою дівчиною (бажано спільною знайомою подружжя), яка прийде в гості, приготує їжу і залишиться вечеряти. Звичайно, Ліля почне ревнувати.

Прекрасна ідея

Через місяць брат знову приїхав до мене в гості. І з радістю повідомив, що мій план спрацював. Саша купив коропа і заздалегідь попросив Лілю приготувати вечерю. Дружина відмовилася. Тоді Сашко сказав, що збирається купити напівфабрикатів, і вийшов з дому. Повернувся зі своєю колишньою дружиною Олею, з якою заздалегідь домовився. І заявив дружині, що якщо вона не вміє готувати, це зробить інша. Лілія була вкрай обурена таким вчинком. Вона навіть не знала, що сказати у відповідь. Оля одягла фартух Сашкової дружини і приготувала рибу. Ліля попросила колишню дружину мого кузена піти додому. І додала, що хоче поговорити з Сашком наодинці. Але чоловік відповів, що Олю треба пригостити вечерею.

Адже вона старалася, готувала. Спробувавши страву, Сашко похвалив кулінарні здібності колишньої дружини. Ліля просто кипіла від злості. Коли чоловік зібрався проводжати Олю, дружина заявила, що якщо він кудись піде, її більше не буде в домі. Сашко відповів, що в такому випадку посуд залишиться брудним. І Ліля, придушивши злість, почала мити тарілки. А коли мій кузен повернувся, дружина вже лягла спати. Вранці дружина не розмовляла з Сашком. А до вечора, коли чоловік приніс додому курку, Ліля приготувала з неї приголомшливе печеня.

Читайте також: Деякі області України замете снігом: синоптики попередили про різке погіршання погоди

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page