fbpx

Чоловік нічого не пояснивши грюкнув дверима і пішов. Коли ж я подала на аліменти – він втратив над собою контроль і приніс тест в якому чітко було сказано: Таня не його донька. Я знала, що крім нього ніколи ні з ким і не була, тому пішла з’ясовувати все в центр, який зробив помилковий тест. А там я дізналась таке, що поставило усе наше життя з ніг на голову

Те, що чоловік може покинути мене з дитиною я чесно кажучи, навіть і не уявляла. Але коли мій вірний єдиний повідомив мені цю новину і пішов грюкнувши дверима, я кілька місяців не могла прийти в себе і налагодити своє життя.

Наша десятирічна дочка Таня спочатку не могла зрозуміти, чому так склалося і вважала винною в тому, що сталося, тільки мене. Вона вважала, що я занадто багато часу приділяла роботі (я вчитель), а на сім’ю не звертала уваги. Це ще більше ускладнювало мій адаптаційний період. Я намагалася більше часу проводити з дочкою. Тому доходи впали, і моя подруга порадила мені подати на аліменти.

Чоловік, дізнавшись про це, втратив над собою контроль. Одного разу він прийшов до мене і приніс тест в якому було сказано, що наша дочка не є його дитиною.

Я знаю, що мій чоловік – єдиний мужчина за все моє життя, тому пішла туди, де зробили цей невірний аналіз. Але там мене почали заспокоювати і сказали, що ніяк не могли дати помилкові результати і порадили здати аналізи і мені.

Абсурд, але я здала все необхідне і дізналась, що дівчинка не є рідною і мені. Стало геть не смішно і ми з колишнім пішли до іншого центру, де все підтвердилось. Ми чесно кажучи одразу і не збагнули, що й до чого. Мовчки повернулись додому і довго не могли прийти в себе. Але обох хвилювало одне – де наша рідна донька. На якому етапі у нас опинилась чужа дитина?

Свою доньку ми знайшли у глухому селі. У тієї жінки дванадцять дітей і вона сама ніби дитина. Нашу доньку ми впізнали одразу – викапаний татко:

— А шо? – каже мені ця жінка, – Моя плакала і плакала, а твоя спокойна була. Ти там лежиш така уся багата, а у мене дома ще четверо. От я і рішила, шоб поміняти, яка разніца?

Я зрозуміла, коли то сталось. Моя донечка не природним шляхом з’явилась, чоловік тоді був у відрядженні а я після появи малої ще три доби спала і не могла з ліжка підвестись слабо розуміючи де я.

Тепер у нас дві донечки: Таня і Мартуся. Не скажу, що все прямо гладко і прекрасно, але ми намагаємось довести Тетянці, що любимо її пори все і що вона наша дитина. Мартусю вчимо елементарній гігієні і навичкам адекватного спілкування.

Сподіваюсь впораємось.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page