fbpx

Чоловік прийшов на співбесіду з брудними руками. Завдяки цьому він отримав роботу

Автомеханік протягом довгого часу не міг знайти роботу. Нарешті, одного разу він побачив оголошення про наявність вакансії, яка ідеально йому підходила. Він відправив своє резюме і через тиждень отримав запрошення на співбесіду.

У ніч перед співбесідою він не спав, сильно хвилювався. Вранці він одягнув костюм, причесався і напарфумився. Він не хотів спізнюватися, тому вийшов з дому на 1,5 години раніше.

Стоячи на автобусній зупинці, він зауважив осторонь літнього чоловіка, у якого зламалася машина. Старий безуспішно намагався завести свою машину. Автомеханік пошкодував його. Підійшов і запропонував старому допомогу. Через годину автомобіль був відремонтований, але чоловік сильно забруднився, і був весь в автомобільному мастилі.

Вдячний водій запитав, чи може він якось віддячити механіку. На що чоловік відповів, що він все зробив від чистого серця, і розповів, що їде на співбесіду, але тепер він весь брудний, та й запізнився вже на неї.

Старий переконав його обов’язково поїхати на співбесіду … Після нетривалих роздумів чоловік неохоче погодився.

У коридорі було багато молодих, добре одягнених людей. Механік зрозумів, що його шанси отримати роботу дуже низькі. Він був набагато старшим, у нього було мало досвіду, та й руки його були забруднені мастилом. Єдиною втіхою було те, що бос теж спізнився.

Коли роботодавець нарешті прибув, він почав викликати кандидатів одного за іншим. Всі виходили з сумними обличчями. Механік вже думав відправитися додому, коли секретар несподівано назвала його ім’я. Він зайшов в кабінет.

За столом сидів той літній чоловік, якому механік допоміг полагодити машину. Але тепер на ньому був гарний строгий костюм.

«Мені шкода, що вам довелося так довго чекати. Я думаю, що в цьому році я прийняв одне з найкращих рішень, коли я впізнав вас, зайшовши в офіс.

Я просто зрозумів, що ви будете співробітником, який заслуговує на довіру, а це найважливіше для мене», – сказав він.

За матеріалами.

Фото ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page