fbpx

Чоловік розмовляє уві сні. Раніше ставилася з гумором, але одні слова не дають спокою. Варто переживати чи це мої вигадки?

От якби раніше мені хтось сказав, що з подібним питанням я сама звернуся до когось, в житті не повірила б. Справа в тому, що мій чоловік розмовляє уві сні. Ви запитаєте: ну і що тут такого? Дійсно, нічого особливого в цьому немає. Мій чоловік не тільки розмовляє уві сні, він ще й голосно сміється. На початку нашого спільного життя я вночі лякалася. Ну, уявіть собі: третя година ночі, у вас дуже міцний сон, а тут людина поруч на повний голос сміється.

Спочатку я не повірила, що так чітко можна сміятися і розмовляти уві сні. Виявляється і таке буває. Потім я іноді будила чоловіка і запитувала, що йому сниться. У відповідь він тільки пальцем біля скроні крутив. І мені ставало соромно. Ну, дійсно, хіба може людина контролювати себе уві сні? Тому після цього я тільки вранці могла разом з чоловіком посміятися над тим, що чула сьогодні вночі. І весь цей час я ставилася до цієї особливості з гумором. Так було до недавнього часу.

Навіть не знаю, що на мене найшло, але одні слова сказані чоловіком уві сні, мені вже тиждень не дають спокою. Загалом, уві сні він зізнавався у коханні. Але зовсім не мені, він вимовив чуже ім’я. І було це сказано так ніжно і чуттєво, що я досі не можу заспокоїтися. Я розумію, що з боку це виглядає смішно, але нічого не можу з собою вдіяти. Не знаю чому, але я почала зіставляти вимовлене ім’я з усіма знайомими. І мені здається, що з таким ім’ям, у мого чоловіка є колега, яку він часто згадує в своїх розмовах. Так, це зовсім не привід думати, що він її кохає. Але коли я вночі почула це ім’я, мене чомусь як струмом вдарило. Може це моя уява так грає? Але я дійсно часто чую це ім’я.

І відразу почалися спогади: коли і скільки разів чоловік запізнювався з роботи, як часто приходили йому повідомлення з невідомого номера, як йому дзвонили, а він йшов розмовляти в іншу кімнату. До моменту, коли чоловік вимовив це ім’я, все було добре. А тепер ніби збожеволіла. І деякі моменти в моїй голові сходяться, правда, перевірити їх зараз не можу.

Як ви думаєте, це були просто слова або йому снилося те, що насправді відбувалося? Ви скажіть, запитай у чоловіка сама, і все стане ясно. А я впевнена, що він знову скаже, що я не в собі. Або може сам не згадати, що йому снилося, тим більше вже тиждень часу пройшла. Я б точно сама не згадала, що мені снилося вчора, не те що б тиждень тому. Ось тепер і діймаю сама себе всякими домислами. Думаю, а раптом йому насправді снилася кохана жінка. Терзаю себе ревнощами, хоча раніше чоловік не давав мені приводу підозрювати його в подібному. Через якийсь час бере гору здоровий глузд, і я розумію, що снитися йому могло що завгодно, наприклад, що він герой якогось серіалу. Як думаєте, чи варто переживати чи це просто моя фантазія?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page