fbpx

Чоловік вдягнувся, як безхатько і прийшов до матері 4 дітей, яка ледве зводила кінці з кінцями, щоб обдурити її. І вона дійсно не запідозрила, що наступного дня цей чоловік подарує їй квартиру!

Це історія звичайної жінки на ім’я Ольга, жительки міста Тольятті. Нічого чудового і казкового в її житті не було, навпаки. Ольгу кілька років тому залишив чоловік з чотирма дітьми на руках, на орендованій квартирі, без надії на фінансову допомогу.

За матеріалами – Жемчуженка.

З тих пір Ольга тягнула непосильну ношу одна: вона примудрялася годувати і утримувати чотирьох дітей, знімати маленьку квартиру за 7 тисяч в місяць, при цьому її зарплата вихователя дитячого садка становила всього 10 тисяч.

Непохитна жінка виховувала дітей на жебрацькі 3 тисячі на місяць, звичайно, не без допомоги добрих людей. Дещо з речей їй надавав пункт безоплатної роздачі одягу. Співробітники встигли добре познайомитися з жінкою і були в курсі її фінансової скрути. Допомагала їй і служба волонтерів, періодично забезпечуючи продуктовими наборами.

Ця історія була б такою важкою і нестерпною ще багато років, якби не одне чудо, яке мало місце бути.

У звичайний день, який нічим не відрізняється від інших, Ользі подзвонили з волонтерської служби та, як завжди, повідомили про візит чергового добровольця, який бажає чимось допомогти матері великого сімейства. Це був чоловік, він приготував для дітей трохи безкоштовних продуктів та одягу.

Чоловік вислухав історію Ольги, якою вона не перший раз ділилася з людьми, які приходили її відвідати. Його дуже зворушило все, що говорила жінка, він глибоко перейнявся її проблемами і радістю в очах дітей, які були щасливі, не дивлячись на всі труднощі. Чоловік, йдучи, поцікавився, про що зараз мріє Ольга. На що та байдуже і безнадійно відповіла, що всі її мрії укладені в одному бажанні, бажанні, щоб у її дітей був хоча б крихітний, але свій куточок.

У цей самий день життя жінки назавжди зміниться, але поки вона цього не знала і уявити собі не могла, що цей скромний чоловік зможе подарувати її дітям диво…

Це був багатий чоловік, Тимур Ланських, один з найбільших рестораторів нашої країни, мільйонер. Його вкладення у великі проекти досягали декількох мільярдів рублів.

Тимур став учасником програми «Секретний мільйонер» на телеканалі “П’ятниця”. Тут учасники мали прожити звичайним життям серед звичайних людей.

Протягом тижня мільйонерам необхідно знайти тих, хто потребує допомоги.

В останній день проєкту Тимур подзвонив Ользі і запросив її підійти за вказаною адресою, щоб вирішити деякі питання з пропискою дітей. Нічого не підозрюючи, жінка погодилася.

Яким ж було її здивування, коли перед нею виявився чоловік у дорогому костюмі на автомобілі вартістю кілька мільйонів. Чоловік зізнався, що весь цей час видавав себе за іншого, а насправді він відомий багатий ресторатор.

І він дарує Ользі квартиру, вартістю близько 1000000. Жінка була розгублена, вона не могла повірити, що все це відбувалося в реальності. У такі миті неможливо знайти відповідних слів. Жінка стояла з розгубленим обличчям, очима повними сліз і безмежної вдячності.

Тимур Ланський вручив жінці конверт з ключами від квартири, побажав багато щастя і поспішив піти. Йому не хотілося більше бентежити розгублену жінку, гучних слів він не чекав, йому було досить все побачити в очах її та уявити, як будуть радіти маленькі діти.

Читайте також: “У деяких випадках “Кока-кола” – лiки, а не отpута” – Комаровський розповів, який вплив на дітей має скандальний напій

Тимур Ланський давно займається благодійністю. У місті Тольятті він зміг допомогти ще одному сімейства, подарувавши їм конверт з нереальною для них сумою в кілька тисяч рублів.

You cannot copy content of this page