fbpx

Чоловік відправляє мене працювати. Він не розуміє, що доньці лише 6 років?!

Нашій донечці Яночці шість років, в цьому році вона пішла в перший клас. Це наша єдина і довгождана дитина – кілька років поспіль спроби були безрезультатними, а коли дівчинка появилася у нашому житті, то стали найщасливішими батьками на світі. Спочатку і мови не було, щоб віддати дитину на виховання бабусям, хоча вони були б не проти.

Я сама хотіла виховувати свою доньку, бачити, як вона росте, насолоджуватися кожною хвилиною. В школу Яночка пішла, вміючи читати і писати, хоча не ходила в садок і не пройшла спеціальну підготовку.

Я завжди була вдячна своєму чоловікові, що він дав мені можливість спокійно виховувати дитину і не виходити на роботу. Хоч я і непоганий фахівець (бухгалтер-економіст), але все-таки вважаю, що головна місія жінки – це материнство, а не професійна кар’єра. Але, виявилося, зарано раділа – ось уже місяць чоловік наполягає на тому, щоб після Нового року я шукала собі роботу.

Я розумію, йому важко одному тягнути сім’ю, але як я зараз залишу свою крихітку, з якої потрібно і уроки зробити, в школу відвести і зустріти, в басейн відвести?

Чоловік наполягає, що все це можуть робити бабусі, але як він не розуміє, що я хочу виховувати нашу дитину САМА!

Мирослава 39 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page