fbpx

Чоловік виростив справжню церкву із живих дерев: неймовірні фото

Справжню церкву із живих дерев виростив Браян Кокс із міста Охаупо в Новій Зеландії. Стіни й стелю в ній сформовано із саджанців. Підлога лишена земляною. Покриває її лише трава. Знаходиться незвичайна споруда на задньому подвір’ї будинку чоловіка, пише Gazeta.ua

“Одного разу я вийшов на свій задній двір і подумав, що на цьому місці має стояти церква. Так все й почалося. Я очистив територію й зробив металевий каркас. Опирався на всі ті знання, які здобув під час мандрівок навколо світу”, — поділився спогадами Браян Кокс на своєму офіційному сайті.

На вирощення церкви новозеландцеві знадобилося 4 роки. Дерева для будівлі зумисно брав такі, що мають не надто густе листя. Це вільха, мирт, клен, камелія та інші. Завдяки їхній небагатолистості всередину потрапляє достатньо сонячного світла.

Для відвідування церква Кокса відкрита щонеділі. Сезон триває в період із жовтня по березень. Місця в ній розраховано на 100 осіб. Вхід туди платний. Коштує 15 доларів за людину. Знижок не передбачено. Діти до 12 років можуть відвідати церкву лише в разі попередньої домовленості батьків із власником. На прилеглій території церкви дозволяється влаштувати пікнік. Окрім того, відвідувачі мають можливість прогулятися розбитим поруч садом.

Читайте також: Талановита школярка з Івано-Франківська випікає неймовірної краси торти: “Повертаюся зі школи о сьомій вечора. Печу торти до третьої ночі”

Охочі можуть орендувати церкву для проведення весільної церемонії. За це доведеться викласти майже 4 тисячі доларів.

Відвідувачі церкви можуть прогулюватися розташованим на прилеглій території садом і навіть влаштувати там пікнік.

You cannot copy content of this page