fbpx

Чоловік її обожнював, а Іра поїхала на море з іншим. Прозріння прийшло пізно

Яке сильне почуття кохання. Воно народжується десь глибоко в серці і не залишає його ні на секунду. Але бувають пари, в яких вогонь всередині гасне. Вже не відчувається ні любові, ні розуміння, ні довіри. Те, що сталося в родині у Антона та Ірини, змушує задуматися.

Ірина та Антон навчалися в одному педагогічної університеті. Ірина з дитинства любила природу, часто спостерігала за птахами, садила безліч квітів на ділянці своєї бабусі, любила все живе. Тому вибір, куди вступати, був очевидний. Так вона почала навчатися на біолога. А Антон в школі був справжнім пустуном. За балами не проходив нікуди, крім фізкультурного факультету. Але там відзначився на заняттях хорошою фізичною підготовкою. Він легко міг бігати на великі дистанції, далеко стрибав і багато підтягувався.

Студентське життя проходило в гуртожитку. Вдень студенти вчилися, а ввечері брали стільці і виходили на вулицю під ліхтар, сідали в коло, грали на гітарі і співали пісні. Ірина була частим гостем на таких заходах, а Антон прийшов в перший раз. Погляд хлопця відразу впав на Іру. Він зрозумів, що повинен її зачарувати і домогтися. Він став краще вчитися, приносити квіти і гарно залицятися. А під час іспитів просив допомогти з підготовкою, і приносив на знак вдячності купу шоколадок.

Так і зав’язалися між парою стосунки. Вони не могли повірити своєму щастю і думали, що ці почуття на все життя. У Ірини було багато шанувальників, але їй потрібен був лише один єдиний. Всі дівчатка заздрили їй, тому що Антон був найкрасивішим хлопцем в університеті. Ще й на фізкультурному факультеті, який вважався зразком мужності і сили. Якій дівчині це не сподобається?

Після університету пара одружилася. Через невеликий проміжок часу у них народилося двоє прекрасних дітей. Антон був зразковим батьком. Він вкладав у дітей всі свої ресурси, допомагав дружині усіма силами. Подружжя працювало в школі, а вдома всю роботу ділили навпіл. Всі заздрили їхній сім’ї, ставили в приклад і вважали зразковою. Але, на жаль, навіть такі сім’ї можуть розпадатися.

Все починалося дуже спокійно. Антон та Ірина зрозуміли, що давно не відпочивали вдвох. Вони вирішили, що діти ще маленькі, щоб брати їх з собою в подорож, і домовилися з батьками, щоб ті залишилися з малюками. І начебто все добре, але за день до вильоту Антону дзвонять і запрошують на дуже важливі змагання. У такі моменти потрібно робити вибір дуже швидко. Ірина сама запропонувала йому їхати на змагання, щоб не зіпсувати кар’єру, на що Антон дав згоду. Ірина поїхала відпочивати без нього.

Змагання закінчилися на два дні раніше. Антон вирішив здивувати дружину своїм прильотом і провести з нею залишок відпочинку.

Але після приїзду серце почало сильно стукати, а на душі з’явився сумнів. Антон став спостерігати за дружиною з боку. І ось, до неї підходить незнайoмий чoловік, який цiлує її, а вона посміхається у відповідь.

Словами не передати, що тоді творилося на душі у Антона. Але він вирішив не підходити в той момент, просто взяв квитки на рейс назад і полетів. Він діяв, як годиться чоловікові, все обійшлося без сварок і з’ясування відносин. Йому був ясний вибір життєвої позиції Ірини.

Ні про яке прощення мова навіть не йшла. Подружжя розлучилося, а через кілька років Антон знову одружився на дівчині, яка пережила таку ж історію. У них теж народилися діти. А подружжя вже пройшло досвід зpад і дуже сильно трималися один за одного і цінували. А Ірина залишилася одна біля розбитого корита. Вона довго намагалася налагодити зв’язок з колишнім чоловіком, просила вибачення і благала повернутися назад. Антон стояв на своєму. Йому не потрібна дружина, яка так легко відмовляється від нього. Йому потрібна надійність і щирі почуття. Ірина не підійшла під цей опис, як виявилося.

Читайте також: Maкcим народився, коли мені було 16 років. Мама зам’яла cкaндaл, дозволила залишити  дитину. Синочок народився, a я закінчила навчання, поїхала жити в столицю, влаштувалася на роботу офіціанткою. Коли Максиму виповнилося 5 років, мати попросила мене не приїжджати, малюк кличе мамою її

Ось таку високу і дорогу ціну Ірина заплатила за нетривалий момент слабкості, за кілька днів сумнівної радості, яку їй подарував інший чoловік. А для нього це був лише приємний і веселий момент розваги з чужою дpужиною, як ще по-іншому говорять, куроpтний pоман.

Потрібно пам’ятати завжди, що щастя в щасті не шукають. Потрібно поважати себе і свій вибір, цінувати людину, яка заради тебе готова на все. І, навіть якщо перегоріло, навіть якщо прохололо в серці, потрібно сказати про це, а не мyчити і годувати надіями людину. Поважайте і її, і її час.

На жаль, таких “Ірин” багато як серед жінок, так і чоловіків.

За матеріалами.

Фото – s1.studway.com.ua

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page