fbpx

Чоловік зробив дружині подарунок і відвів її до візажиста – результат здивував усіх(фото)

Всі жінки люблять подарунки. Але для чоловіків вибір презенту – та ще головоломка. Мало кому з сильної половини людства подобається годинами бродити по торгових центрах в пошуках чого-небудь цікавого. Однак і без подарунка улюблену жінку.

Герой цієї історії знайшов досить цікавий і незвичайний вихід з ситуації, що склалася.

Американка на ім’я Мамі вже кілька десятиліть не може знайти нормального стиліста. Після кожного відвідування салону краси вона поверталася додому в засмученої. Ніхто не міг впоратися з її грубим волоссям.

Чоловік Мамі знав про ці проблеми коханої. Відомо йому було і ім’я Крістофера Хопкінса – стиліста, що спеціалізується на «дамах, чий вік трохи за вісімнадцять».

Він віртуозно перетворює «сірих мишок» в чарівних красунь. Тому на Різдво чоловік повіз Мамі до стиліста на його телешоу ..

Сама жінка вже давно втратила надію знайти когось, хто зможе впоратися з її волоссям. Тому вона набільше здивувалася тому, що зміг зробити Крістофер.

Читайте також: Дівчина попросила перукаря постригти її «на його смак» – такого результату вона не очікувала(відео)

Хопкінс виявився першим професіоналом, який перетворив Мамі, підкресливши нову текстуру її волосся. Він зробив своїй клієнтці стильну коротку стрижку, яка дуже сподобалася жінці.

Крім цього Крістофер наніс легкий макіяж, підкресливши природні узагальненості жінки.

В кінці перетворення Мамі світилася від щастя. Вона подякувала не тільки Хопкінса, але і свого чоловіка, який зробив їй такий чудовий подарунок.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page