fbpx

Чоловікові не подобається, що я ходжу в домашньому халаті і без зачіски, а що – мені в вечірній сукні ходити? Він на день народження подарував мені домашній костюмчик, але його шкода просто так затягувати – дві дочки непосидючі, то в борошно влізуть, то фарбами мене вимажуть, ну шкода ж одягу!

Мені 33 роки, а чоловік сказав, що я вже “забабчилась” – саме таким словом. І ще наговорив мені всякого, про що я тут розповім.

Познайомилися ми з ним 11 років тому в нічному клубі, тоді я була красива і худенька, але я ж була ще дівчина – вільна, без проблем і зобов’язань, було багато часу дивитись за собою.

Після того як ми розписалися, я мала вже першу дочку. Жінки мене зрозуміють – поява дитини все одно «додає маси», навіть після появи дитини вони не зникають ті кілограми. Та й коли дочка з’явилася, мене мама відгодовувала як не в себе – треба було дитину годувати. Чоловік сичав, не розумів, що це все заради дитини! Так, я набрала вагу, але потім почала приходити до норми, але він усе одно був незадоволеним.

Я засіла вдома, виходила тільки на прогулянку з дитиною. Ну що мені себе прикрашати – хвостик зробила – вже зачіска. Фарбуватися на вулицю я перестала – сенс витрачати косметику, хто мене там бачить крім таких же матусь як я. Чоловік каже:

— Ну нафарбуйся хоча б удома, для мене!

Смішний! Все одно мені відсутність косметики не завадила мати другу дитину і теж дочку. Чоловік знав, що я після появи дитини знову розпливусь, тому все напосідав, аби я слідкувала за собою. Дивак! Як? Коли в тобі дитина то їси за трьох і все одно голодна.

Я хороша мама і господиня, ну що йому ще потрібно?! Ніколи не було такого, щоб чоловік, прийшовши з роботи, був голодний, гаряча вечеря завжди на столі! Так, я не з обкладинки глянцю і не фарбуюся вечорами – не вважаю це за потрібне, інша справа – свята. Чоловікові не подобається, що я ходжу в домашньому халаті, а що – мені в вечірній сукні ходити? Він на день народження подарував мені домашній костюмчик, але його шкода просто так затягувати – дві дочки непосидючі, то в борошно влізуть, то фарбами мене вимажуть, ну шкода ж одягу!

Він не розуміє, каже, що вже на інших дівчат на вулиці задивляється – мовляв, бачу, йде дама з коляскою, виглядає як цукерка – нафарбована, доглянута, з зачіскою! Ну так може вона не втомлюється, і грошей у неї на косметику багато, хай собі йде! У нас сім’я хоч і не бідна, чоловік добре заробляє і машина навіть є, але особисто я краще іграшок дітям куплю, ніж витрачено собі на різні мазі і фарби. А на рахунок зачіски – у мене просто немає часу укладатися – двоє дітей! З ранку встану, розчешусь і нормальний хвостик собі зроблю, щоб волосся не заважали – стандартна зачіска всіх мам.

А останнім часом прямо сил уже немає. Постійно одне і те ж одне і те ж. Я от цього не розумію зовсім: ти оженився для чого? Невже чоловіки не розуміють, що крім них ще є діти і жінка не повинна вже так за собою стежити, адже вона ж вже ж заміжня – навіщо?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page